Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2024, 17:42
Čas čítania 1:22
Richard Balog

Spolupráca roka? Supreme a MM6 Maison Margiela predstavili spojenie luxusného streetwearu s poctivým krajčírstvom

Spolupráca roka? Supreme a MM6 Maison Margiela predstavili spojenie luxusného streetwearu s poctivým krajčírstvom
Zdroj: Supreme
MÓDA STREETWEAR SUPREME
Uložiť Uložené

Kombinácia streetwearových trendov s charakteristickým krajčírskym štýlom parížskeho ateliéru je pastvou pre oči.

Vedenie značky Supreme odhalilo novú kolekciu, tentoraz v spolupráci s odevnou spoločnosťou MM6 Maison Margiela. Dielo spája kľúčové streetwearové kúsky a ikonografiu Supreme s avantgardným krajčírstvom značky MM6 a poskytuje širokú škálu produktov.

Populárna línia MM6 vznikla v roku 1997 a je súčasťou módneho domu Maison Margiela, ktorý založil belgický návrhár Martin Margiela v roku 1988. Dnes určuje smerovanie parížskeho ateliéru návrhár John Galliano z pozície kreatívneho riaditeľa. 

Odporúčané
Značka MSCHF predstavila ďalšiu bizarnú obuv. Za upravenú verziu ikonických timberlandov si pýtajú 400 dolárov Značka MSCHF predstavila ďalšiu bizarnú obuv. Za upravenú verziu ikonických timberlandov si pýtajú 400 dolárov 8. marca 2024, 17:55
Dielo spája kľúčové streetwearové kúsky a ikonografiu Supreme s avantgardným krajčírstvom značky MM6 a poskytuje širokú škálu produktov.
Dielo spája kľúčové streetwearové kúsky a ikonografiu Supreme s avantgardným krajčírstvom značky MM6 a poskytuje širokú škálu produktov. Zdroj: Supreme

V ponuke nájdeš luxusný kabát z umelej kožušiny, štýlovú univerzitnú bundu, vintage pracovný štýl vrchných vrstiev, bavlnený oblek s vestou, pričom každý z týchto dizajnov stelesňuje filozofiu Maison Margiela tým, že poskytuje jemné zvraty a originálne aspekty v každodennej uniforme moderných mladých ľudí. 

Nechýbajú ani klasické mikiny s kapucňou, ktoré si zobrali dizajnové kódy z Margielových metalických textúr, vďaka čomu vyzerajú veľmi cool. Baví nás aj vrchná košeľa s prúžkami vo fialovo-zelenej schéme, metalické pracovné nohavice či doplnky ako skateboardová doska s vyšúchaným efektom, blond parochňa alebo šiltovka s jemným logom Supreme. 

Supreme týmto krokom pokračuje v sérii zvučných spoluprác s luxusnými značkami – v minulosti uzreli svetlo sveta kolekcie s módnym domom Louis Vuitton, Tiffany & Co., Comme des Garçons alebo Burberry. Či to prinesie newyorskej ikone dlhodobý úspech, je zatiaľ otázne. 

Všetky produkty budú dostupné už tento štvrtok v online obchode Supreme. Predpokladáme, že na rozdiel od klasických dropov streetwearovej ikony, bude o spoločnú kolekciu s rukopisom spoločnosti MM6 Maison Margiela enormný záujem zo strany resellerov. Zatiaľ si pozri galériu jednotlivých dizajnov, vyber si svojich favoritov a natrénuj si rýchlosť klikania. 

Dielo spája kľúčové streetwearové kúsky a ikonografiu Supreme s avantgardným krajčírstvom značky MM6 a poskytuje širokú škálu produktov.Supreme, MM6 Maison MargielaSupreme, MM6 Maison MargielaSupreme, MM6 Maison Margiela
Zobraziť galériu
(30)
Odporúčané
Mia Khalifa, Kanye West aj Irina Shayk. Y/Project odhalil novú kolekciu vo veľkom štýle napriek neúčasti na týždni módy   Mia Khalifa, Kanye West aj Irina Shayk. Y/Project odhalil novú kolekciu vo veľkom štýle napriek neúčasti na týždni módy 13. marca 2024, 12:20

Odevnú spoločnosť Supreme založil James Jebbia v roku 1994, keď mal pocit, že v New Yorku nie je žiadny poriadny skate shop. Prvý obchod s červeným box logom otvoril na Lafayette Street v Manhattane s cieľom osloviť najmä tých, ktorí sa o oblečenie zaujímajú viac ako len z funkčného hľadiska a boli by ochotní zaplatiť si viac za prémiovú kvalitu s originálnym dizajnom. 

Spoločnosť Supreme má dnes obchody po celom svete vrátane Paríža, Milána, Londýna, Tokia, New Yorku alebo Los Angeles a patrí pod konzorcium VF Corporation. V roku 2021 mala hodnotu 2,1 miliardy dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia