Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 12:51
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Trailer na Inside Out 2 je plný krásnych a vtipných momentov s novými emóciami, ktoré Riley zničia život

Trailer na Inside Out 2 je plný krásnych a vtipných momentov s novými emóciami, ktoré Riley zničia život
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY INSIDE OUT 2
Uložiť Uložené

Pixar láka na letnú premiéru svojho najočakávanejšieho animáka Inside Out 2 (V hlave 2). Sleduj zábavný trailer a spoznaj nové emócie v hlave Riley.

Radosť, smútok, strach, hnev a znechutenie ovládajú život Riley od nepamäti. Má však 13 rokov a musí sa vyrovnať s komplexnejšími emóciami, a tak prichádza úzkosť, hanba, závisť a emócia zvaná Ennui, ktorá je v podstate neustále znudená.

Odporúčané
Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield Aké nové hry vychádzajú v marci 2024? Prekvapí najmä RPG, ktoré by malo prekonať Skyrim aj Starfield 6. marca 2024, 12:30

Úzkosti a novým emóciám sa nepáči, že radosť ovláda takmer celý život Riley, a tak ich uväznia. Riley sa začne správať len na základe nových emócií, z čoho vznikne nevyrovnanosť a pubertálne problémy. 

Nový animák od Pixaru vyzerá úžasne a v traileri sú aj podarené vtipy. Inside Out 2/V hlave 2 sa dostane do kín 13. júna 2024. Pokračovanie režíruje Kelsey Mann, pre ktorého ide o režijný debut. Scenár napísal Meg LeFauve, ktorý pracoval aj na prvej časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia