Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Booking.
2. marca 2024, 9:00
Čas čítania 2:26
Sponzorovaný obsah

Kam na predĺžený víkend počas Veľkej noci? Týchto 5 rozprávkových ubytovaní si zamiluješ

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM CEZ VÍKEND KAM NA DOVOLENKU KAM NA VÝLET – SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak ešte stále nemáš plány na Veľkú noc, tieto tipy sú pre teba.

Veľká noc je síce za rohom, no nám sa ešte podarilo nájsť niekoľko voľných ubytovaní na Slovensku, kde môžeš stráviť tento predĺžený víkend. Z niektorých to budeš mať na skok na lyžiarsky svah, v iných si vychutnáš dokonalý chill v saune či vo vírivke. Či už ťa láka luxusný wellness v horách, alebo rozprávková chata na samote, z nášho zoznamu si iste vyberieš.

Ceny a dostupnosť ubytovania sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa ich cena a dostupnosť môžu meniť.

ForRest Glamping (Banská Štiavnica)

  • 440 € za tri noci

Chceš si užiť luxusné a zároveň netradičné ubytovanie v stanovej chatke? Potom musíš navštíviť ubytovanie ForRest Glamping, ktoré sa nachádza v Štiavnických horách pri jazere Počúvadlo. Stanová chatka je zariadená minimalisticky a v súlade s okolitou prírodou. Vnútri nájdeš prírodné materiály a svetlé farby.

Hoci ide o netradičné ubytovanie, o komfort sa rozhodne báť nemusíš. Okrem pohodlnej postele ťa v chatke čaká kompletné vybavenie od luxusnej kúpeľne až po kuchyňu. Rannú kávu si môžeš vychutnať na terase s dokonalým výhľadom, romantickú večeru pri západe slnka spomínať asi ani nemusíme. V areáli nájdeš aj sauny a vírivky, ktoré sú dostupné po predchádzajúcej dohode. Voľná je už iba posledná chatka, takže s rezerváciou príliš dlho neváhaj.

ForRest Glamping ForRest Glamping ForRest Glamping ForRest Glamping
Zobraziť galériu
(4)
rezervovať ForRest Glamping

Cosy Tiny House in Roháče (Zuberec)

  • 300 € za tri noci

Rozprávkový dovolenkový domček leží na úpätí Západných Tatier a vďaka svojej skvelej polohe ponúka množstvo príležitostí na relax aj šport. Počas dňa si môžeš robiť výlety do okolitej prírody alebo si ísť zalyžovať do blízkeho lyžiarskeho strediska, večer si zase môžeš oddýchnuť v saune, ktorá je súčasťou ubytovania.

Chceš si ísť zaplávať alebo sa vyblázniť do akvaparku? Do Tatralandie sa autom dostaneš za menej ako hodinu. V domčeku nájdeš všetko, čo potrebuješ k dokonalému víkendu. Súčasťou ubytovania je kuchynka, kúpeľňa, manželská posteľ aj jedálenský kútik. Pri zaspávaní môžeš cez veľké okno sledovať hviezdy, ráno ťa prebudí pokojný východ slnka.

 Cosy Tiny House Cosy Tiny House Cosy Tiny HouseCosy Tiny House
Zobraziť galériu
(4)
rezervovať Cosy Tiny House in Roháče

Hotel Lomnica (Tatranská Lomnica)

  • od 1 200 € za tri noci

Tento päťhviezdičkový hotel v Tatrách ti asi predstavovať nemusíme. Čo tak dopriať si počas Veľkej noci poriadnu dávku bohémskeho relaxu a špičkovej gastronómie? Hotel Lomnica sa môže pochváliť vynikajúcou kuchyňou, ktorá ponúka prvotriedny fine dining. Opasok radšej nechaj doma, po dvoch dňoch odídeš o dve kilá ťažší.

V hoteli si užiješ aj wellness s bazénmi, so saunami či s vírivkami. K dispozícii budeš mať aj masáže, kozmetické procedúry, manikúru aj pedikúru. Navštív hotel, v ktorom pred sto rokmi prespávala šľachta, vysokopostavení štátnici či umelci.

 Hotel Lomnica  Hotel Lomnica  Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Zobraziť galériu
(4)
rezervovať hotel lomnica

 Tiny House Lavender (Podtureň)

  • od 380 € za tri noci

Zabudni na ruch mesta a daj si trojdňový detox od civilizácie. Tento malý domček neďaleko Liptovského Mikuláša je ideálnym miestom na dokonalý oddych. Domček je vybavený všetkým potrebným. Vďaka drevenému interiéru si vychutnáš útulnú atmosféru horskej chaty.

Súčasťou domčeka je kuchynka, kúpeľňa a dve veľké postele, na ktorých sa pohodlne vyspia až štyria ľudia, takže môžete vyraziť aj vo štvorici. Pre hostí je pripravený záhradný gril a terasa, na ktorej si vychutnáš rannú kávu aj večeru priamo z grilu.

Tiny House Lavender Tiny House Lavender Tiny House Lavender tiny house lavender
Zobraziť galériu
(4)
rezervovať tiny house lavender

TATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras Private Wellness (Veľká Lomnica)

  • od 680 € na tri dni

Vezmi partnera alebo kamošov a vyrazte si oddýchnuť do tejto nadupanej vily s vlastnou vírivkou, saunou aj kozubom. V priestrannej a moderne zariadenej vile nachádzajúcej sa vo Veľkej Lomnici nájdeš úplne všetko, čo by si mohol potrebovať. Samozrejmosťou je veľká telka aj umývačka riadu.

Voľný čas môžeš tráviť v okolitej prírode alebo si môžeš vychutnať pohodičku v záhrade s terasou, posedením a hojdačkou. Dokonalý oddych v lone slovenskej prírody, čo povieš?

 TATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras private Wellness TATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras private Wellness TATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras private WellnessTATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras private Wellness
Zobraziť galériu
(4)
rezervovať TATRYSTAY Cactus Luxury Villa High Tatras private Wellness
Domov
Zdieľať
Diskusia