Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. februára 2024, 13:26
Čas čítania 0:34
Barbora Fábryová

Na seriál o Harry Potterovi si ešte počkáme. Tvorcovia odhalili nové detaily

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER HARRY POTTER SERIÁL HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zo seriálu sú nadšení tvorcovia aj spisovateľka J. K. Rowlingová.

Generálny riaditeľ Warner Bros. Discovery David Zaslav informoval, že prvú časť seriálu o Harrym Potterovi odvysielajú v roku 2026. Príbeh mladého čarodejníka si budú môcť diváci pozrieť na streamovacej službe HBO Max, informuje portál Variety.

Zaslav sa v Londýne stretol so šéfom HBO Max Caseym Bloysom a s predsedom televízie Warner Bros. Tí na stretnutí spolu s autorkou série kníh Harry Potter J. K. Rowlingovou preberali podmienky a detaily seriálu.

„Obe strany sú nadšené, že znovu rozbehli túto franšízu. Naše rozhovory dopadli dobre a nemohli sme byť viac nadšení z toho, čo nás čaká. Nemôžeme sa dočkať, až sa s fanúšikmi z celého sveta podelíme o desaťročie nových príbehov na (HBO) Max,“ povedal Zaslav.

Štúdio zatiaľ žiaden casting neoznámilo. Warner Bros. však potvrdilo, že v seriáli budú hrať úplne noví herci. Najväčším problémom budú práve prvé dve série, do ktorých potrebujú obsadiť 11-ročné až 12-ročné deti.

Harry Potter
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia