Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Corwin.
20. februára 2024, 10:30
Čas čítania 1:17
Sponzorovaný obsah

Einpark Offices ide proti prúdu: Kým iní stoja v zápche, naši zamestnanci už pijú prvú kávu

Einpark Offices ide proti prúdu: Kým iní stoja v zápche, naši zamestnanci už pijú prvú kávu
Zdroj: Corwin
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Podľa prieskumu si nájomcovia hlavne pochvaľujú vynikajúcu dostupnosť autom zo všetkých smerov. Zároveň je to jediná uhlíkovo neutrálna kancelárska budova na Slovensku.

Väčšina ľudí, ktorí pracujú v kanceláriách v Bratislave, dochádza do zamestnania osobným autom. Nie je preto prekvapením, že pri takom veľkom počte vozidiel je každodennou súčasťou ich cesty státie kolónach.

Sú však aj výnimky. Einpark Offices je príkladom, aký význam má pri voľbe sídla firmy lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou.

„Kým vy sedíte v aute, my s kolegami už máme za sebou prvú rannú kávu.“ Takto by sa dal voľne parafrázovať headline kampane, v rámci ktorej developer Corwin na nábreží Dunaja ponúkal vodičom v rannej zápche kávu. Podľa prieskumu, ktorý zrealizovala agentúra AKO, si nájomcovia Einpark Offices veľmi pochvaľujú práve jeho vynikajúcu dostupnosť autom zo všetkých smerov. Túto budovu nájdeš na Einsteinovej v Petržalke.

Video z kávovej kampane si môžeš pozrieť nižšie.

„Nie je to zanedbateľný benefit, naopak. Medzi najdôležitejšími prvkami pracovného prostredia, ktoré ovplyvňujú spokojnosť zamestnancov, sú na top pozíciách dobrá dopravná dostupnosť a možnosť parkovania. Oba tieto parametre sú v prípade Einparku hodnotené samotnými nájomcami veľmi vysoko,“ komentuje property manažérka Corwinu Lenka Kalivodová.

K spokojnosti zamestnancov prispieva aj možnosť vypiť si spomínanú rannú kávu na strešnej terase s výhľadom na hrad, pokrokové a účinné technológie chladenia a vetrania, vysoká energetická efektivita či moderné a zdravé pracovné prostredie.

Dôkazom je aj fakt, že v roku 2021 kancelárske priestory nájomcov Einparku zvíťazili v súťaži Office roka a uspeli i v kategórii najzdravšia kancelária. Zároveň ide o jedinú uhlíkovo neutrálnu kancelársku budovu na Slovensku. Prieskum odhalil, že úroveň spokojnosti zamestnancov v budove sa pohybuje na 96 %.

Priestory spoločnosti SOFTEC v Einparku zvíťazili v kategórii zdravá kancelária v súťaži Office roka 2021.
Priestory spoločnosti SOFTEC v Einparku zvíťazili v kategórii zdravá kancelária v súťaži Office roka 2021. Zdroj: Corwin

Einpark má aj výhodné napojene na mestskú hromadnú dopravu, čo pravidelne využíva až štvrtina ľudí, ktorá v ňom pracuje. Samotný developer už počas projektovania stavby myslel aj na ďalšie formy udržateľnej dopravy – napríklad ju doplnil o mimoriadne vybavenie pre cyklistov a dostatok nabíjacích bodov pre elektroautá v podzemných garážach.

Dobrá poloha a infraštruktúra kancelárskej budovy je tak veľkým benefitom nielen pre jej používateľov, ale aj na znižovanie emisií v hlavnom meste.

Kancelárske priestory METROHM v Einparku sa stali absolútnym víťazom v súťaži Office roka 2021.Kancelárske priestory METROHM v Einparku sa stali absolútnym víťazom v súťaži Office roka 2021.Priestory spoločnosti SOFTEC v Einparku zvíťazili v kategórii zdravá kancelária v súťaži Office roka 2021.Einpark
Zobraziť galériu
(7)
zisti viac o výhodách Einpark Offices
Domov
Zdieľať
Diskusia