Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Pandora.
12. februára 2024, 10:41
Čas čítania 1:52
Sponzorovaný obsah

Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby

Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby
Zdroj: istock
MÓDA SVADBA
Uložiť Uložené

Tieto darčeky ju určite potešia.

Oslava výročia je krásnou tradíciou, ktorá vám každý rok pripomenie krásu vašej lásky a spoločné zážitky. Pripravili sme pre vás 3 tipy na darček k výročiu pre vašu ženu, ale aj nápady, ako tento výnimočný deň stráviť.

3 darčeky, ktorými nič nepokazíte

Obľúbené kvety

Každá žena si zaslúži cítiť, že je milovaná a obdivovaná. Ako jej to vyjadriť? Jedným z najlepších spôsobov je kytica kvetov. Starostlivo vybraná kytica z obľúbených kvetov či v milovanej farbe je ideálnym darčekom na výročie. Jednoduchý, no pritom krásny symbol pozornosti, lásky a vernosti, vďaka ktorému rozkvitne srdce každej ženy.

Ligotavé šperky

Šperky sú klasika, ktorá ako darček na výročie svadby nikdy nesklame. Vybrať môžete symbolický náhrdelník alebo náušnice. Siahnite po symboloch lásky ako srdiečko, nekonečno alebo kruh. Môže tak pripomienku na vás nosiť vždy pri sebe.

Obľúbeným darčekom k okrúhlym výročiam sú aj eternity prstene. Sú to jemné obrúčky po celom obvode zdobené kamienkami. Nezabudnime ani na jedinečné a populárne šperky Pandora. Ako prvý zvoľte Pandora náramok a ďalšie roky už môžete len dopĺňať symbolické korálky. Časom vytvoríte šperk, ktorý bude odzrkadľovať cestu vaším manželstvom.

Romantický výlet či večera

Spoločné aktivity ako darček? Spoločne strávený čas je predsa tým najcennejším darčekom. Naplánujte nezabudnuteľný výlet na miesto, kde ste sa stretli, mali prvé rande alebo tam, kde ste boli na svadobnej ceste. Ak však máte spoločnú vytúženú destináciu, môže to byť aj niečo úplne nové. Okrem výletu zabodujte aj skvelou večerou v romantickej reštaurácii. Ak si trúfate, romantickú večeru môžete pripraviť aj doma.

Tipy podľa rokov od svadby

1. výročie alebo papierová svadba – po prvom roku je manželstvo ešte ako nepopísaný list papiera, ktorý čaká, kým ho na vašej ceste manželstvom zaplníte. Napíšte manželke milostný list alebo si spoločne darujte denník, do ktorého budete zaznamenávať vaše zážitky. 

Odporúčané
Svadobné trendy na rok 2024: V čom (ne)ísť pred oltár, ti poradí majiteľka známeho salónu Svadobné trendy na rok 2024: V čom (ne)ísť pred oltár, ti poradí majiteľka známeho salónu 26. januára 2024, 9:30

5. výročie svadby alebo drevená svadba – drevo je symbolom pevnosti a rastu. Pekné výročie môžete stráviť pri romantickom pikniku v obľúbenom parku alebo v lese. Krásnym darčekom môže byť obraz z vašej spoločnej obľúbenej fotografie.

10. výročie svadby alebo cínová svadba – desiaty rok spolu značí, že váš vzťah je silný a flexibilný. Dokázali ste sa podvoliť, hľadať ústupky a kompromisy. Darujte si navzájom to najvzácnejšie – čas strávený spolu pri obľúbenej aktivite. 

15. výročie svadby alebo krištáľová svadba – krištáľ je symbolom krásy a čistoty vo vzťahu. Vytiahnite krištáľové poháre a pripite si na všetko, čo ste spolu zvládli, aj na to, čo vás ešte čaká. Skvelým darčekom k tomuto výročiu je šperk zdobený krištáľmi.

20. výročie svadby alebo porcelánová svadba – porcelán je symbolom trvácnosti aj napriek krehkosti. Naplánujte romantickú večeru, pri ktorej nebude chýbať porcelánový riad. Ako obnovenie svadobného sľubu jej môžete darovať trblietavý eternity prsteň. 

25. výročie svadby alebo strieborná svadba – striebro je symbolom silného spojenia. Zorganizujte si oslavu a užite si zábavu podobnú tej svadobnej. Nezabudnite darovať manželke strieborný šperk, ktorý by určite nemal chýbať.

Domov
Zdieľať
Diskusia