Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ensana.
24. januára 2024, 12:00
Čas čítania 1:43
Sponzorovaný obsah

Zaži teambuilding v luxusnom hoteli kúsok od Bratislavy. Pri 4-dňovom pobyte získaš noc zdarma

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE PO SLOVENSKU PIEŠŤANY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Táto akcia platí len do februára.

Existuje spôsob, ako pripraviť nezabudnuteľný teambuilding, na ktorý sa budú všetci kolegovia tešiť. Do pozornosti ti dávame termálne kúpele Piešťany, kde môžete počas dňa pracovať a večer sa dokonale zrelaxovať v termálnych prameňoch. Lepšie než teambuilding v officee, čo povieš?

Zmena prostredia je skvelým spôsobom, ako naštartovať kreativitu a vniesť do pracovného tímu sviežu energiu. Priamo za Kolonádovým mostom, najdlhším krytým mostom na Slovensku, nájdeš luxusný štvorhviezdičkový hotel Esplanade, postavený v škandinávskom štýle. 

Ensana Health Spa Hotels
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Nachádza sa v ňom až desať konferenčných miestností, fitnescentrum, množstvo bazénov aj wellness zóna. V minulom roku bol dokonca zaradený medzi desiatku najlepších kongresových kúpeľných hotelov v Európe a pýši sa ocenením GOLDEN MEETINGS STAR.

Okrem splnenia 75 prísnych kritérií predchádza udeleniu tohto pozitívneho hodnotenia aj návšteva tzv. hidden congress guest, na ktorú sa hotel nemôže dopredu pripraviť a o úlohe tohto hosťa nemá ani tušenia. Hotel Esplanade zo siete Ensana Health Spa Hotels sa umiestnil na 7. priečke a zaradil sa tak medzi 238 hotelov, ktoré sa za uplynulý rok môžu tešiť z tohto ocenenia kvality.

V rámci limitovanej novoročnej akcie môžete s kolegami získať 3 + 1 noc zdarma. Táto akcia platí v januári a vo februári na pobyty rezervované do 15. februára 2024. Posuň tento tip šéfovi a poteš seba aj kolegov.
zisti viac

Desiatky liečebných procedúr aj bahenná kuchyňa

Hotel je priamo prepojený s najväčším balneologickým centrom v strednej Európe s rozlohou viac ako 7 000 štvorcových metrov – Balnea Health Spa. Môžeš si v ňom na vlastnej koži vyskúšať účinky piešťanskej minerálnej vody a bahna či niektoré z vyše 60 ponúkaných procedúr.

Ensana, konferenčná miestnosť
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Teambuilding s kolegami si môžeš spestriť aj zaujímavým programom. Pod tajomným názvom Prehliadka bahennej kuchyne vás čaká príjemná prechádzka po Kúpeľnom ostrove. Tá sa začína pri prameni Trajan, ktorý je najvýdatnejší z prameňov.

Medzi hlavné prírodné liečivé zdroje Piešťan patrí termálna minerálna voda, ktorá vyviera z hĺbky viac ako 2 000 metrov pod zemou, a liečivé siričité bahno, ktoré sa pred použitím pri procedúrach necháva celý rok „zrieť“ v termálnej vode, aby sa maximalizovali jeho liečivé účinky.

Hneď za ním po pravej strane sa nachádza miesto, kde sa „varí zdravie“. Špeciálne bazény, v ktorých rok vyzrieva liečivé bahno. Od sprievodcu sa dozvieš, akými procesmi prechádza a ako sa obohacuje o ďalšie a zdraviu prospešné látky a čo ho ešte čaká predtým, ako ho hosťom v rámci jednej z liečebných procedúr aplikujú.

ensana, bahno
Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

S kolegami navštíviš aj priestory novej bahennej kuchyne a prehliadku zakončíš zoznámením sa so secesnými prvkami hotela Thermia Palace, kde sa nachádza aj originál secesného obrazu od Alfonsa Muchu. Ku káve neodmysliteľne patrí typický piešťanský dezert – bahno na tanieri. Tipneš si, z čoho je vyrobený? 

Domov
Zdieľať
Diskusia