Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Albi.
2. februára 2024, 16:00
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína

Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína
Zdroj: Freepik/pressfoto
ZAUJÍMAVOSTI HRY VALENTÍN VZŤAHY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Niektoré z nich nevydržíte dohrať do konca...

„Posypte tri miesta v byte ružovými lístkami. Na každom mieste vyskúšajte inú polohu.“ Láka ťa valentínsky večer plný romantiky a vzrušenia? Vyskúšaj jednu z týchto piatich spoločenských hier pre páry, ktoré sľubujú nezabudnuteľné posteľné dobrodružstvo.

Vybrali sme pre teba rôzne typy párových hier. Niektoré zlepšia vašu komunikáciu, s inými si užijete poriadne horúce chvíle. Vďaka týmto hrám s partnerom či partnerkou zažijete niečo celkom nové, dozviete sa o sebe aj to, čo ste netušili, a váš sex naberie úplne iné rozmery. 

1. Hriešna veža

hriešna veža, albi, spoločenská hra
Zdroj: Albi/Hriešna veža

Ako už názov napovedá, ide o erotickú verziu známej párty hry Veža. Tvojou úlohou je opatrne odoberať drevené kocky a následne ich ukladať navrch tak, aby veža nespadla. Hneď ako jeden z vás vežu zrúti, prehráva a hra sa končí. Zmenou oproti klasickej Veži je, že na každej kocke je napísaná aj úloha, ktorú hráč musí splniť, kým kocku uloží navrch veže. Keď to odmietne, musí sa napiť alebo si vyzliecť kus oblečenia. Úlohou porazeného je splniť partnerovi tajné želanie, ktoré si určil na začiatku hry.

hriešna veža

2. Na kus reči pre páry 18+

albi, párové hry, erotické hry, spoločenské hry
Zdroj: Albi/Na kus reči

Poznáš skryté túžby, fantázie či sexuálne neresti svojho partnera? Táto hra ti umožní spoznať polovičku v celkom novom svetle. Okorení váš vzťah zmyselnými rozhovormi a s veľkou pravdepodobnosťou váš inšpiruje k tomu, aby ste v posteli vyskúšali niečo nové. 

na kus reči pre páry 18+

3. Nevinné hrátky Deluxe

nevinné hrátky, erotická hra, sex, hra pre pár
Zdroj: Albi/Nevinné hrátky Deluxe

Hoci je v názve uvedené, že ide o nevinné hrátky, nevinnosť ani nudu rozhodne nečakaj. V balíku, ktorý obsahuje aj bičík, krytku na oči či pierko, nájdeš 364 pikantných úloh. Niektoré z nich prekvapia aj skúsené páry, ktoré si mysleli, že v posteli už skúsili všetko. Čo napríklad taká masáž intímnych miest pomocou jahody? 

nevinné hrátky deluxe

4. Nespoutané laškování 

Nespoutané laškování, erotická hra, hra pre pár
Zdroj: Albi/Nespoutané laškování

V krabici sa nachádza 200 kariet s viac než 450 úlohami typu výzvy a stávky, ktoré budú pokúšať vašu odvahu. Trúfneš si na odvážne výzvy, ktoré nenechajú tvojho partnera chladným? A poskytneš za splnenie svojich hriešnych fantázií dostatočnú protihodnotu? Táto hra vás rozpáli a vy si po jej skončení užijete poriadne vzrušujúci večer plný dotykov, bozkov a sexu.

nespoutané laškování

5. Dokonalý pár

dokonalý pár, spoločenská hra, hra pre pár
Zdroj: Albi/Dokonalý pár

Myslíš si, že svojho partnera poznáš skrz-naskrz? Potom skús správne odpovedať na všetky otázky, ktoré nájdeš v tejto príjemnej hre pre páry. Hra Dokonalý pár vás asi nerozpáli, zato však prehĺbi váš vzťah a pomôže vám lepšie sa spoznať. Niektoré otázky a odpovede vás pobavia, nad inými sa usmejete a ďalšie vás môžu dojať. 

dokonalý pár
Domov
Zdieľať
Diskusia