Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. decembra 2023, 13:28
Čas čítania 1:07
Karolína Uličná

Fanúšikovia Seleny Gomez kritizujú jej nového frajera, vraj je škaredý. Už nechcem žiadneho kure**íka, odkázala im

OSOBNOSTI SELENA GOMEZ ŠOUBIZNIS VZŤAHY
Uložiť Uložené

Selena Gomez je konečne šťastná a znova začala veriť na lásku. Môže za to známy producent, s ktorým chodí už 6 mesiacov.

Selena Gomez na svojom instagramovom profile potvrdila, že chodí s producentom Bennym Blancom. Ten stojí aj za jej nedávnym singlom Single Soon, píše magazín People. Ich láska bola pravdepodobne veľmi nečakaná, keďže názov piesne sa dosť vylučuje s aktuálnym stavom jej vzťahu.

Tridsaťjedenročná speváčka zdieľala aj ich spoločnú čiernobielu fotku, kde je viditeľná časť jeho tváre. Pod príspevok od stránky @popfactions, ktorá uvádzala špekulácie týkajúce sa ich vzťahu, Selena napísala komentár: „Fakty.“ Použila aj žmurkajúci emotikon a neskôr napísala: „Ďakujem! Som najšťastnejšia, aká som kedy bola.“ Benny nechýbal ani na oslave jej 31. narodenín, ktoré oslávila v júli.

vztah Benny Selena stastie laska
Zdroj: Instagram/@selenagomez

„Myslím, že každý si prejde fázou ‚ach, bolo by pekné niekoho mať‘. Ja si užívam, kde som. Chcem byť spokojná s tým, kto som, a keď do môjho života vstúpi nejaký človek, aby som nebola tou neistou osobou, ktorou som bývala,“ uviedla v rozhovore pre SiriusXM.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Dvojica sa však stretáva aj s nepochopením. Ľudia speváčku kritizujú najmä za výzor jej partnera. „Nerozumiem tomu, ak vám na mne skutočne záleží. Toto je moje šťastie. Pokojne si hovorte, čo chcete, ale nikdy nedovolím, aby vaše slová riadili môj život. Nikdy. Skončila som. Ak ma nedokážeš prijať v mojom najšťastnejšom stave, potom vôbec nepatríš do môjho života,“ odkazuje neprajníkom Selena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by benny blanco (@itsbennyblanco)

V príspevku od Popfactions Selena odpovedala ľuďom v komentároch a obhajovala svoj šesťmesačný vzťah so známym producentom. „Ach, srdiečko. Od svojich 18 rokov chodím na terapiu. Viem, čo je pre mňa najlepšie, a budem bojovať, kým nedostanem to, čo si zaslúžim. Oceňujem tvoj pomýlený vstup, ale ja rastiem. Neváhaj rásť so mnou, len vedz, že už nikdy nebudem s nejakým kure**íkom. Prepáč, že som ťa sklamala,“ uzavrela.

vztah Benny Selena stastie laska
Zdroj: Instagram/@selenagomez
vztah Benny Selena stastie laska
Zdroj: Instagram/@selenagomez
Domov
Zdieľať
Diskusia