Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. decembra 2023, 17:38
Čas čítania 1:02
Tereza Šnajdrová

Z celebrít na Onlyfanse zarábajú najviac Cardi B a Iggy Azalea. Fanúšikovia im už zaplatili desiatky miliónov

OSOBNOSTI CARDI B ONLYFANS
Uložiť Uložené

Najlepšie platené sú raperky, no aj exfrajerka Kanyeho Westa.

Onlyfans účet si v posledných rokoch založili aj mnohé svetové celebrity z rôznych sfér šoubiznisu. Medzi najúspešnejšie na tejto platforme patria prevažne známe raperky Iggy Azalea a Cardi B. Tie sa na tejto platforme stali najlepšie zarábajúcimi celebritami. Vieme, aký veľký balík peňazí si počas pôsobenia na Onlyfanse dokázali zarobiť.

Odporúčané
Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava 10. novembra 2023, 18:14

Platforma Onlyfans vznikla v roku 2016 a nájdeš na nej mnoho celebrít – od Belly Thorne cez Katie Price až po už spomínanú Cardi B. Ktorá z nich však tento rok na Onlyfanse zarobila najviac peňazí?

Na piatom mieste sa aktuálne nachádza bývalá priateľka Kanyeho Westa Amber Rose, ktorá si na platforme zatiaľ zarobila pôsobivých 26 miliónov dolárov. Štvrtú priečku obsadila bývalá hviezda Disney Bella Thorne so zárobkom 32 miliónov dolárov. Treťou najlepšie zarábajúcou celebritou je Blac Chyna, ktorá svoj účet síce v marci deaktivovala, aj tak však stihla zarobiť úctyhodných 35 miliónov dolárov. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia