Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Orange.
12. decembra 2023, 16:00
Čas čítania 2:11
Sponzorovaný obsah

Sviatky bez stresu: 8 tipov na pohodové Vianoce

Sviatky bez stresu: 8 tipov na pohodové Vianoce
Zdroj: Unsplash/Tessa Rampersad
ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE VIANOČNÉ SVIATKY
Uložiť Uložené

Prinášame ti inšpirácie, ktoré ti pomôžu vychutnať si Vianoce po svojom.

Tešíš sa na Vianoce, ale chceš ich tentoraz prežiť bez zbytočného stresu? Máme pre teba 8 jednoduchých tipov, ako si užiť sviatky v pohodičke. Od domáceho pečenia až po vytváranie vlastných vianočných tradícií – prinášame ti inšpirácie, ktoré ti pomôžu vychutnať si Vianoce po svojom.

1. Atmosféra robí zázraky

Zútulni si domov vianočnými dekoráciami a svetielkami. Nechaj sa uniesť atmosférou, vytiahni svoje obľúbené vianočné ozdoby a vytvor si kútik, kde si môžeš v pokoji čítať alebo len tak relaxovať. Ak si viac eko a nechceš stromček, vybehni na trh, kúp si čečinu a vyzdob si ju. Nezabudni ani na pohodlné vankúše a teplé deky.

2. Darčeky? Easy

Napíš si zoznam darčekov čo najskôr a vybav aspoň niektoré nákupy online. Ušetríš čas, nervy a vyhneš sa davom. Hľadáš tech darčeky? Orange ti to zjednoduší a ani tvoja peňaženka nezostane prázdna. Napríklad k optickému internetu môžeš teraz získať smart TV len za 1 euro. Hľadáš ešte nejaký iný deal?

Zober si výkonný vodoodolný 5G smartfón Motorola Edge 40 Neo k paušálu Plus a dostaneš k nemu navyše mobilný telefón Motorola Moto G14 len za 1 € a tablet Lenovo Tab M8 úplne zadarmo. Viac tipov na darčeky nájdeš na orange.sk/vianoce.

darceky
Zdroj: Unsplash/freestocks

3. Netflix & Chill – Christmas edition

Vianoce sú ideálny čas na relax. Pohodlný gauč, obľúbené vianočné filmy alebo seriály a dobrá spoločnosť. Toto je čas, keď je úplne OK tráviť celý deň len v pyžame. Či už ťa bavia klasiky ako Pelíšky, Grinch, Bad Moms, alebo chceš vianočnú romantiku, výber je taký široký, že si určite nestihneš pozrieť celý Holiday movie list ani do Nového roka.

4. Quality time

Vianočné pečenie nie je len o výsledku, ale aj o zábave počas procesu. Preto si pozvi aj priateľov či rodinu. Spoločné pripravovanie medovníčkov alebo lineckého môže byť veľká zábava. Z napečených sladkostí môžeš potom urobiť malé balíčky a darovať ich svojim milovaným.

5. DIY vianočná výzdoba

Neboj sa experimentovať. Nájdi si DIY tipy a vytvor si vianočnú výzdobu podľa vlastnej fantázie. Je to nielen ekologické, ale aj osobné a originálne. Využi prírodné materiály, ako sú šišky, vetvičky alebo sušené pomaranče, a vytvor si jedinečné dekorácie. Táto aktivita je nielen kreatívna, ale aj relaxačná.

vianoce, ornamenty, diy
Zdroj: Unsplash/Michelle Henderson

6. Give back

Vianoce sú ideálnym časom na pomoc tým, ktorí to majú v živote ťažšie. Či už ide o drobné gestá, alebo finančnú pomoc charitatívnym organizáciám, každý malý skutok má veľký význam. Prispej, daruj staré oblečenie, jedlo, buď dobrovoľníkom, možností je kopa.

7. Vianočné trhy?

Vonku je síce riadna kosa, ale stojí to za to. Teplé oblečenie, vône, chute a jedinečná atmosféra – toto všetko ťa naladí na sviatky. Chceš sa vyhnúť davom? Choď radšej cez týždeň, trhy bývajú vtedy menej preplnené.

christmas market
Zdroj: Unsplash/Daniels Joffe

8. Tvoje Vianoce, tvoje pravidlá

Neboj sa zmeniť tradičné vzorce. Vytvor si vlastné vianočné rituály, ktoré ťa budú najviac baviť. Vianoce sú o tom, aby si sa cítil šťastný a spokojný.

S týmito tipmi sa môžeš pustiť do príprav na Vianoce bez stresu a s úsmevom. Nezabudni, že najdôležitejšie je vychutnať si chvíle so svojimi blízkymi a nájsť radosť v malých veciach. Či už ide o vianočné pečenie, darčeky, alebo relax pri obľúbenom filme, všetko môže byť súčasťou tvojich nezabudnuteľných sviatkov. Užívaj si Vianoce svojím spôsobom a nechaj tento rok sviatky hrať podľa tvojich pravidiel.

Nestačilo ti? Pozri si náš článok, ako sa influenceri pripravujú na Vianoce.

Advertisement
Domov
Zdieľať
Diskusia