Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2023, 17:30
Čas čítania 3:20
Dominik Vetrák

Na Netflixe bude v decembri viac TOP filmov ako seriálov. Aká ich novinka získa Oscarov a ktoré prekonajú aj marvelovky?

Na Netflixe bude v decembri viac TOP filmov ako seriálov. Aká ich novinka získa Oscarov a ktoré prekonajú aj marvelovky?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY PROGRAM NETFLIX
Uložiť Uložené

Animované seriály, ázijská tvorba, akčný sci-fi blockbuster, oscarové drámy, postapokalyptický triler... na Netflixe bude v decembri všetko, čo ľudia chcú.

Kompletný program Netflixu na december, ktorý bude (ako už tradične) poriadne nabitý, je príliš rozsiahly na to, aby si v ňom človek všimol každý zaujímavý a jedinečný projekt. Nižšie je preto 10 najočakávanejších nových filmov a seriálov z dielne Netflixu. 

Odporúčané
2. séria Invincible zaskočí diváka veľkými dejovými zvratmi, ale aj brutálnymi súbojmi 2. séria Invincible zaskočí diváka veľkými dejovými zvratmi, ale aj brutálnymi súbojmi 24. novembra 2023, 13:30

1. May December (2023) – 1. 12.

Tvorcovia snímky sa inšpirovali skutočným príbehom o dospelej učiteľke Gracie (Julianne Moore), ktorá mala sex s 13-ročným študentom. O niekoľko rokov neskôr ju navštívi mladá fiktívna herečka (Natalie Portman) v snahe dozvedieť sa viac o jej živote a vzťahu. Má to pre ňu byť inšpiráciou pre jej filmovú rolu, no ostane prekvapená tým, čo zistí.

Učiteľka totiž žije so svojím bývalým, dnes už dospelým žiakom a majú spolu deti. May December natočil režisér Todd Haynes (Dark Waters, Carol). 

2. Blood Coast (séria 1) – 6. 12.

Drsná policajtka v Marseille hľadá ďalších policajtov, ktorí ju budú počúvať na slovo a vykonajú pre ňu náročnú prácu. Spoločne sa pokúsia zabrániť tomu, aby nebezpečný kriminálnik zničil celý Paríž. Fanúšikovia akčných policajných seriálov s prestrelkami si Blood Coast rozhodne užijú.  

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 149164 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia