Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti World of Weddings.
24. novembra 2023, 11:00
Čas čítania 2:07
Sponzorovaný obsah

Túžiš po svadbe ako z rozprávky? Naber inšpiráciu na výstave World of Weddings 2023 a vyhraj skvelé ceny

Túžiš po svadbe ako z rozprávky? Naber inšpiráciu na výstave World of Weddings 2023 a vyhraj skvelé ceny
Zdroj: world of weddings
ZAUJÍMAVOSTI EUROVEA OBCHODNÉ CENTRÁ OBCHODY SVADBA
Uložiť Uložené

Výstava trvá 2 dni a tento rok prichádza aj s 2 novinkami.

Najväčšia svadobná udalosť roka World of Weddings 2023 prichádza tento víkend do Bratislavy. Dvojdňová svadobná výstava sa uskutoční 25. novembra od 13.00 do 18.00 h a 26. novembra od 10.00 do 18.00 h v Edison Parku. Päťdesiat vystavovateľov ponúkne na jednej ploche návštevníkom zážitok plný najnovších trendov a starostlivosti od svadobných profesionálov.

Na akciu si môžeš kúpiť jednodňový lístok za 5 EUR alebo dvojdňový lístok za 8 EUR. Deti do 10 rokov majú vstup zdarma. ZŤP zľava 50 % z ceny lístka pri kúpe na mieste. Vstupenky sú k dispozícii na ticketportal.sk.

WoW
Zdroj: World Of Weddings

World od Weddings 2023 prichádza tento rok s niekoľkými novinkami. „Zásadne sme zmenili koncept výstavy, prinášajúc ešte väčší dôraz na skúsenosti návštevníkov. Rozšírili sme nielen miesto a dĺžku trvania podujatia, ale predovšetkým sme pridali hodnotu prostredníctvom bohatých aktivít a sprievodného programu,“ povedala Laura Krausová, riaditeľka butikovej svadobnej agentúry WoW, ktorá výstavu organizuje.

Ďalšou novinkou je zakončenie prvého dňa výstavy špeciálnou VIP párty pre partnerov, influencerov, médiá a známe osobnosti. Na udalosti sa predstavia v troch prehliadkových blokoch spoločenské modely od Michaely Ľuptákovej a Zariny Šimkovič. V plnej kráse ukážu aj svadobné šaty talentovanej Kristíny Bánovskej a luxusného svadobného salónu Nicole či pánske spoločenské obleky od Noble fashion shop.

world of weddings
Zdroj: world of weddings

Svadobná výstava World of Weddings 2023 prinesie nezabudnuteľný dvojdňový zážitok pre všetkých, ktorí snívajú o dokonalej svadbe alebo hľadajú inšpiráciu v najnovších trendoch. „Táto výstava je miestom, kde sa splnia všetky svadobné sny,“ vyjadrila svoje nadšenie z tohto ročníka Laura Krausová.

Očakávaj čarovný svet elegancie s výberom od dokonalých svadobných šiat a dekorácií až po exotické destinácie na romantickú svadobnú cestu. V rámci podujatia sa budú môcť návštevníci zúčastniť na inšpiratívnych workshopoch, ktoré ich pripravia na veľký deň. Taktiež si vypočujú zaujímavé talkshow so špičkovými hosťami, ktoré odhalia tipy, triky a tajomstvá svadobného šťastia.

world of weddings
Zdroj: world of weddings

Na výstave si užiješ nielen estetický zážitok, ale spoznáš expertov, ktorí majú pripravovanie svadieb v malíčku. Môžeš sa dať profesionálne skrášliť, ochutnať gastronomické lahôdky, užiť výber hudby či poradiť sa s koordinátorom, ktorý ti pomôže zrealizovať každý detail veľkého dňa.

Hudobný program nesmie chýbať

Programom počas dňa návštevníkov prevedie starejší Roman Krištofík. O zábavu sa postará DJ Cooper a hudobné vystúpenie predvedie pianista Peter Zbranek. Ďalej sa k nim pridajú huslistka Andrea Benická, Silvia Lakatošová, Michal Domonkoš či Drozďo Piano. 

world of weddings
Zdroj: World of WEddings

Súčasťou programu bude aj slovenská tradícia – čepčenie nevesty z FS Valča, a tanečná skupina DanceJoy zo Súkromnej základnej umeleckej školy na Prokofievovej ulici. Dvojdňovú výstavu ukončí koncert svadobnej kapely Follow, ktorá zahrá skvelé covery pesničiek. O svoje zážitky z príprav svadby sa príde s návštevníkmi podeliť aj čerstvo vydatá Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová.

Kúp si vstupneku na WOW 2023

Vstupenka ťa zaradí do losovania o skvelé ceny

Ako bonus má každý návštevník možnosť vyhrať fantastické ceny, pretože každá kúpená vstupenka je automaticky zaradená do losovania. Hlavnou výhrou je zapožičanie auta značky Škoda na svadobný deň od BAYERN CENTER HC a profesionálne služby svadobného koordinátora butikovej agentúry WoW.

Medzi ďalšie výhry patrí:

  • zľava na požičanie svadobných šiat od svadobného salónu Nicole,
  • beauty starostlivosť od salónu Dita Beauty,
  • konzultácia s módnou návrhárkou Kristínou Bánovskou,
  • exkluzívna kytica od ML Design,
  • poukaz na nákup do Sofia Jewelry.

Kompletný zoznam výhier, program a ďalšie informácie o podujatí sú k dispozícii na webovej stránke www.worldofweddings.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia