Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. novembra 2023, 9:43
Čas čítania 0:52
Samuel Barienčík

Z pohovoru rovno na skate. Nadčasová spolupráca Supreme x Dr. Martens nie je pre každého

MÓDA MÓDA STREETWEAR SUPREME
Uložiť Uložené

Prepojenie newyorského streetwearu s britskou nestarnúcou klasikou dopadlo opäť fantasticky.

Značka Supreme nadväzuje na úspešnú spoluprácou s Dr. Martens z tohtoročnej jari. Tentoraz však spoločne vytvorili nové a pomerne odvážne martensky na jesennú sezónu. Unikátnu obuv predstavili v troch farebných verziách, pričom všetky sú v klasickom nízkom vyhotovení. Kolab nesie názov Ramsey Creeper, informuje Hypebeast.

Supreme x Dr. Martens.
Supreme x Dr. Martens. Zdroj: Supreme

Topánky sú vyrobené zo semišu, z metalickej kože, s tónovým prešívaním, čiernym lemom a ozdobenou špičkou. Logo značky Supreme je na päte a spoločne s logom značky Dr. Martens sa nachádza aj na vložke topánky.

Táto spolupráca vlieva súčasnú estetiku newyorského streetwearu od Supreme do nadčasového dizajnu z dielne britskej klasiky Dr. Martens. Ich prvá tohtoročná spoločná kolekcia už vyšla v apríli. Zvršok topánok z pôvodnej spolupráce je vyrobený z hladkej kože s vyrytým logom a kovovými strapcovými krúžkami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Supreme (@supremenewyork)

Značka Dr. Martens sa očividne snaží priniesť najkrajšie topánky tejto sezóny. Okrem spolupráce so Supreme totiž prišla aj s unikátnym kolabom v spolupráci s Alpha Industries. Tieto dve spoločnosti predstavili novú kapsulovú kolekciu, ktorá vzdáva hold ich koreňom v pracovnom oblečení. Kolekcia zdôrazňuje spoločný étos autenticity a odolnosti.

Odporúčané
Ide o najkrajšie zimné topánky tejto sezóny? Spolupráca Dr. Martens x Alpha Industries ti vyrazí dych Ide o najkrajšie zimné topánky tejto sezóny? Spolupráca Dr. Martens x Alpha Industries ti vyrazí dych 10. novembra 2023, 11:21

Topánky Ramsey Creeper vyšli pre americký trh vo štvrtok a pre Áziu vychádzajú v sobotu. Objednať si ich môžeš priamo na stránke Supreme za cenu o niečo vyššiu ako pri poslednej spoločnej kolekcii, a to za 198 eur.

Supreme x Dr. Martens.Supreme x Dr. Martens.Supreme x Dr. Martens.Supreme x Dr. Martens.
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia