Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. apríla 2023, 11:20
Čas čítania 0:33
Adriana Královičová

FOTO: Supreme x Dr. Martens uvádzajú na trh neskutočné mokasíny v troch dizajnoch. Cena ťa poteší

MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY SUPREME
Uložiť Uložené

Supreme a Dr. Martens v novej sezóne opäť spojili sily. Klasickým čiernym mokasínam Penton Tassel dopriali nový dizajn, na výber máš z troch farieb.

V najnovšej spolupráci Supreme a Dr. Martens si značky vzali na mušku klasické čierne mokasíny Penton Tassel. Vznikli tak tri dokonalé variácie legendárneho modelu anglickej značky. Kolekcia bude dostupná od 6. apríla na oficiálnej stránke Supreme. Kúpiš ich za 178 dolárov. „Keď dokončím skateboarding, pokojne v nich môžem ísť na pohovor alebo na rande,“ vtipkuje fanúšik na Instagrame. 

Dizajn ponúka aj mokasíny so zvieracou potlačou s jemnou kožušinou navrchu. supreme,móda,obuv,dr.martenssupreme,móda,obuv,dr.martenssupreme,móda,obuv,dr.martens
Zobraziť galériu
(11)

Klasické čierne, odvážnejšie bledomodré či so zvieracou potlačou a kožušinou. Všetky sú vyrobené z kože. Nechýba emblém newyorskej značky Supreme v podobe kovového strapca či logo Dr. Martens vnútri topánky. Vynovený dizajn obuvi dotvára hrubá vrúbkovaná podrážka typu AirWair. 

Fanúšikovia si v rámci zverejnenia tejto spolupráce neodpustili pár vtipných komentárov pod príspevkami na sociálnych sieťach. „Fanúšikovia Tylera, the Creatora, sa musia teraz veľmi tešiť,“ skonštatoval v komentároch fanúšik na Instagrame„Tak v týchto topánkach by mal swag aj môj starý otec,“ dodáva komentujúci.  

Anketa:
Čo hovoríš na výsledok tejto spolupráce?
Cool!
Nepáčia sa mi.
Cool!
50 %
Nepáčia sa mi.
50 %
Domov
Zdieľať
Diskusia