Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Xiaomi.
16. novembra 2023, 11:00
Čas čítania 4:49
Sponzorovaný obsah

Xiaomi spustil Black Friday, na niektorých produktoch ušetríš aj viac ako 100 eur. Pozri si prehľad najlepších zliav

TECH BLACK FRIDAY XIAOMI
Uložiť Uložené

Kolobežky, vysávače, smartfóny či tablet. S týmto výpredajom vybavíš darčeky pre seba aj blízkych.

Spoločnosť Xiaomi spustila na svojom webe Black Friday, s ktorým ušetríš na tech vychytávkach do domácnosti či smarftónoch desiatky až stovky eur. Zoznam zľavnených produktov je naozaj dlhý, no aby sme ti ušetrili scrollovanie, vybrali sme 10 produktov s najvýhodnejšou cenou.

Ak zvažuješ kúpu nového telefónu či slúchadiel, teraz je ten správny čas na nákup. Tento výpredaj ti pomôže vybaviť vianočnými darčekmi celú rodinu a navyše aj pomerne slušnú sumu ušetriť. Aktuálna ponuka je platná od 16. novembra do 3. decembra alebo do vypredania zásob.

pozri si ponuku
Uvedené ceny a dostupnosť produktov je aktuálna v čase písania článku. Postupom času sa dostupnosť produktov môže meniť.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU

  • pôvodne 799 €, teraz za 549 €

Elektrická kolobežka Xiaomi Electric Scooter 4 Pro je v každom rozmere väčšia než jej predchodkyňa Scooter Pro 2. Novšia verzia je o 60 mm vyššia a o 19 mm širšia v oblasti nástupnej dosky, vďaka čomu bude tvoja jazda oveľa pohodlnejšia.

Je vyrobená zo silnej zliatiny leteckého hliníka, takže je veľmi odolná a zároveň ľahká. Dosiahne maximálnu rýchlosť 25 km/h a na jedno nabitie s ňou prejdeš až 55 kilometrov.

Vysoká svietivosť nového 2,5 W svetlometu zlepšuje bezpečnosť pri jazde v noci. Nový dizajn uhla rozptylu svetla udržuje svetlo pod zornou líniou, takže nebudeš oslňovať okoloidúcich.

kúp si elektrickú kolobežku
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU

  • pôvodne 799 €, teraz za 689 €

Tento robot sa postará o plne automatizované čistenie tvojej domácnosti. Nemusíš si robiť starosti s čistením mopu alebo pravidelným vysávaním nečistôt a prachu. Po dokončení upratovania robotický vysávač automaticky vyprázdni všetky nečistoty do 2,5-litrovej nádobky s vreckom. Do jedného vrecka sa môže vysávač vyprázdniť až 60-krát. Navyše celý proces trvá len 10 sekúnd.

Okrem vysávania ti tento robot umyje aj podlahy. Silný prúd vody namáča mopovacie podložky, ktoré rotujú vysokou rýchlosťou. Vďaka tomu dokáže odstrániť všetky viditeľné nečistoty. Nemusíš sa obávať ani zápachu – po dokončení práce stanica automaticky vysuší mopovacie podložky horúcim vzduchom.

Tento robotický vysávač zároveň využíva presnú AI kameru, ktorá dokáže zostaviť 3D mapu tvojej domácnosti, a efektívne sa tak vyhýba prekážkam.

kúp si robotický vysávač xiaomi
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Buds 4 Pro 

  • pôvodne 219 €, teraz za 159 €

So Xiaomi Buds 4 Pro si užiješ až 9 hodín nepretržitého počúvania hudby na jedno nabitie, pričom nabíjacie puzdro predĺži ich výdrž až na 38 hodín. Slúchadlá majú tri vstavané mikrofóny a AI algoritmus vyvinutý spoločnosťou Xiaomi, ktorý umožňuje extrahovať hlas používateľa a dosahuje účinnú redukciu pri hovore. Všetky tvoje telefonáty tak budú kvalitné a jasne zrozumiteľné.

Slúchadlá súčasne aktívne potláčajú okolitý hluk až do 48 dB, takže si vychutnáš svoju obľúbenú hudbu naplno aj na rušnej ulici. Sú dostupné v čiernej a zlatej farbe. 

kúp si xiaomi buds 4 pro
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

  • pôvodne 119 €, teraz za 89 €

Tento darček ocení tvoj domáci miláčik. Toto zariadenie si môžeš spárovať s apkou a ovládať čas dávkovania a množstvo krmiva odkiaľkoľvek. Tvoj domáci miláčik tak nebude hladný ani v prípade, že prídeš neskôr domov. Zariadenie má široký dávkovací kanálik, ktorý je vhodný na viacero druhov suchého krmiva (výrobcom odporúčaný maximálny priemer granúl je 5 – 12 mm).

Vďaka uloženému harmonogramu kŕmenia dávkovanie krmiva môže fungovať aj bez elektriny alebo internetu. Zariadenie má priestor na 4 batérie, ktoré mu dokážu poskytnúť dostatok energie. 

Priehradka na krmivo, miešadlo, dávkovacia čepeľ a miska na krmivo sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá spĺňa predpisy pre kontakt s potravinami. Misku môžeš kedykoľvek rozobrať a vyčistiť.

kúp si smart pet food feeder
xiaomi
Zdroj: xiaomi

Xiaomi Instant Photo Printer 1S Set EU

  • pôvodne 146,90 €, teraz za 99 €

Tlačiareň si rýchlo a jednoducho spáruješ prostredníctvom aplikácie Xiaomi Home so svojím telefónom. Potom si už priamo vytlačíš fotky z mobilu na fotografický papier – môžeš si vybrať z formátu 4 × 6 cm alebo 3 × 3 cm.

Vytlačené fotky majú automatický náter, ktorý zabráni ich vyblednutiu a farby tak budú žiarivé aj po desiatkach rokov. Tlačiareň zároveň na tvoje zábery aplikuje vrstvu, ktorá je odolná voči vode a odtlačkom prstov.

kúp si xiaomi instant photo printer
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi 13T Pro 12GB RAM 512GBROM

  • pôvodne 899 €, teraz za 719 €

Do výpredaja sa dostali aj najnovšie vlajkové lode Xiaomi. Tieto smartfóny posunú tvoje fotky na novú úroveň – Xiaomi sa spojilo s legendárnym výrobcom fotoaparátov Leica a spoločne vyvinuli nový objektív. Tridsaťpäťmilimetrový dokumentárny objektív má veľmi blízko k pozorovacím schopnostiam ľudského oka, vďaka čomu dokáže zachytiť osoby aj okolie rovnako precízne. S videami v 8K kvalite zas vytvoríš autentické a detailné zábery. 

Veľká odparovacia komora zas zabraňuje prehrievaniu telefónu a zlepšuje výkon odvodu tepla o 30 %. Xiaomi 13T Pro podporuje technológiu Xiaomi 120W HyperCharge, ktorá umožňuje 100 % nabitie len za 19 minút.

Tento smarfón je dostupný v modrej, čiernej a zelenej farbe. 

kúp si xiaomi 13T Pro
xiaomi
Zdroj: https://mi-store.sk/produkt/xiaomi-13t-pro-alpine-blue-12gb-ram-512gbrom/

Xiaomi 13 Lite 8GB 256GB

  • pôvodne 499 €, teraz za 399 €

Fotoaparát Xiaomi 13 Lite je vybavený 50 Mpx rozlíšením, vďaka čomu dokáže zachytiť oveľa viac svetla a vytvoriť jasnejšie zábery. Funkcie Eye tracking focus a Motion Capture telefón zas automaticky zaostria na pohybujúce sa objekty. Predný fotoaparát s rozlíšením až 32 Mpx ti vytvorí ostré selfie.

Tento smartfón patrí medzi najtenšie a najľahšie na trhu. Je hrubý 7,23 mm a váži len 171 gramov. Navyše telo smatfónu je mierne zakrivené, takže sa ti pohodlne bude držať v ruke. Xiaomi 13 Lite je dostupný v ružovej, modrej a čiernej farbe. 

kúp si xiaomi 13 lite
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 12 Pro 5G 6GB RAM 128GB ROM

  • pôvodne 379 €, teraz za 279 €

Redmi Note 12 Pro 5G využíva pokročilý 50MP snímač IMX766, ktorý dokáže vytvárať kvalitné nočné fotky aj pri slabom osvetlení. Vďaka optickej stabilizácii obrazu a jeho rýchlemu spracovaniu zhotovíš ostré snímky a videá, nech už si kdekoľvek. 

Telefón má zabudovanú batériu s kapacitou 5000 mAh, ktorá zvládne aj celodenné používanie pri náročnej konzumácii obsahu – môžeš si tak urobiť seriálový alebo herný maratón bez obáv z vybitia baterky.

Redmi Note 12 Pro 5G je dostupný v modrej a bielej farbe. 

kúp si redmi note 12 Pro 5G
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

POCO X5 PRO 5G 8+256GB

  • pôvodne 379 €, teraz za 289 €

108MP hlavný fotoaparát sa postará o kvalitné zábery aj v tmavých podmienkach. Ultra širokouhlý fotoaparát s rozlíšením 8 MP a 120° uhlom záberu ti umožní vytvoriť pozoruhodné širokouhlé fotografie. Tvorbu videí si vychutnáš v 4K kvalite. 

Tento telefón je prispôsobený na sledovanie filmov a seriálov. Displej s Dolby Vision sa postará o bohatý kontrast a farby a technológia Dolby Atmos ti poskytne pohlcujúci audiovizuálny zážitok. 

kúp si POCO X5 PRO 5G
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Pad 6 6GB RAM 128GB ROM

  • pôvodne 389 €, teraz za 329 €

Tento výkonný tablet je skonštruovaný tak, aby predvídal a spĺňal náročné pracovné požiadavky. Procesor Snapdragon 870 si poradí s hrami, veľkoformátovými súbormi alebo úpravou videa v rozlíšení 4K.

Oceníš tiež plynulú a rýchlu odozvu displeja. Technológia HDR 10 a Dolby Vision ti zaručia vysokú kvalitu obrazu a štyri zabudované reprodktory Dolby Atmos sa postarajú o kvalitný zvuk za každých okolností.

Plne nabitá batéria zvládne až 16 hodín prehrávania videí alebo 23 hodín čítania obsahu. Rýchle 33W nabíjanie ti zas nabije baterku na 100 % už za 99 minút. Tablet je dostupný v zlatistej a tmavosivej farbe. 

kúp si xiaomi pad 6
xiaomi
Zdroj: xiaomi

Viac zľavnených produktov nájdeš na webe Xiaomi

pozri si celú black friday ponuku
Domov
Zdieľať
Diskusia