Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. novembra 2023, 13:16
Čas čítania 1:01
Ondřej Jarůšek

Český raper, ktorý v Prahe bil ženy, prvýkrát prehovoril z liečenia: Som už týždeň bez drog. Aký trest mu hrozí?

Český raper, ktorý v Prahe bil ženy, prvýkrát prehovoril z liečenia: Som už týždeň bez drog. Aký trest mu hrozí?
Zdroj: Polícia ČR
HUDBA KRIMI PSYCHIATRIA RAP RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Legendu českej scény Tylera Durdena zatkla polícia po tom, čo v Prahe napadol dve ženy na ulici. Následne bol hospitalizovaný v psychiatrickej liečebni, odkiaľ sa teraz prihovoril vo videu fanúšikom.

Nové videá s Tylerom Durdenom na sociálnych sieťach zverejnil Antonín Dolák, ktorý predtým pôsobil ako vysokoškolský pedagóg na fakulte Ostravskej univerzity. Podľa serveru PrahaIn sa Dolák vlani liečil v psychiatrickej liečebni s diagnózou paranoidnej schizofrénie.

Séria krátkych videí s Tylerom Durdenom bola zverejnená na youtubovom kanále a tiktokovom účte. Durden v nich hovorí okrem iného o tom, čo mu za jeho činy hrozí. Zrejme ho totiž čaká väzenie. „Dobre, dobre, som zvedavý. (...) Hovorili tri až päť (rokov),“ hovorí Durden, na ako dlho sa môže dostať za mreže. Dúfa však, že ho za dobré správanie pustia po roku a pol.

Durden pobyt v pražskej psychiatrickej nemocnici Bohnicie podľa svojich slov zvláda. Odpočíva a rád by začal čítať fantasy. Bez alkoholu a drog je údajne zhruba týždeň. V niektorých častiach videa je však ťažké Durdenovi porozumieť a jeho slová miestami nedávajú príliš zmysel.

Svojich fanúšikov a fanúšičky pozdravil a odkázal, že má nápady na nové pesničky. O rok alebo o dva sa vraj vráti. Polícia o prípade napadnutia informovala v piatok v tlačovej správe. Durden podľa kriminalistov napadol minimálne dve ženy, v skutočnosti ich môže byť však aj viac.

„Pražskí kriminalisti preverujú dva prípady výtržníctva, keď podozrivý bez zjavnej príčiny udrel päsťou do tváre dve ženy, ktoré išli po ulici. Prvú z nich napadol na Karlovom námestí v piatok 22. septembra a spôsobil jej opuch s modrinou pod ľavým okom. Druhá bola napadnutá v Belgickej ulici v pondelok 6. októbra, keď sa pozerala do telefónu,“ informoval o útokoch policajný hovorca Ján Rybanský. Druhej obeti útočník spôsobil krvácavú ranku.

Odporúčané
VIDEO: Polícia zadržala narkomana, ktorý útočil na ženy v Prahe. Vysvitlo, že ide o známeho českého rapera VIDEO: Polícia zadržala narkomana, ktorý útočil na ženy v Prahe. Vysvitlo, že ide o známeho českého rapera 3. novembra 2023, 12:39
Domov
Zdieľať
Diskusia