Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Heineken Balaton Sound.
31. októbra 2023, 9:00
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Poznáme dátum festivalu Heineken Balaton Sound 2024. Prvé predpredajové vstupenky budú k dispozícii len 72 hodín

Poznáme dátum festivalu Heineken Balaton Sound 2024. Prvé predpredajové vstupenky budú k dispozícii len 72 hodín
Zdroj: Balaton Sound/Foto: David Bodnar
KULTÚRA DJ-ING ELEKTRONICKÁ HUDBA FESTIVALY HUDBA MAĎARSKO
Uložiť Uložené

Populárna udalosť každoročne spája milovníkov tanečnej a elektronickej hudby pod holým nebom.

Jeden z najväčších elektronických plážových festivalov v Európe je späť. Heineken Balaton Sound odštartuje letnú sezónu medzi 3. a 6. júlom 2024 na tradičnom mieste – pri jazere Balaton v Maďarsku.

Bleskový predpredaj prvých vstupeniek je za rohom a prvé mená line-upu pre edíciu 2024 sa dozvieš už čoskoro. Vstupenky budú k dispozícii od 2. novembra počas obmedzeného 72-hodinového obdobia za veľkolepú predpredajovú cenu – 169 EUR za obyčajný 4-dňový lístok a 329 EUR za VIP vstupenku. Kemping bude stáť od 29 EUR a ubytovanie od 139 EUR.

balaton sound
Zdroj: Balaton Sound/Foto: Mark Somay

Ak sa ti podarilo zažiť podstatné zlepšenie počas minulého ročníka, organizátori plánujú v tomto trende pokračovať aj na budúci rok. Hlavným sponzorom zostáva naďalej Heineken, jedna z najznámejších svetových značiek piva.

Anna Filutás, projektová manažérka Heineken Balaton Sound, povedala: „Vďaka podpore obyvateľov Zamárdi, kde sa festival koná, sa mesto rozhodlo, že festival môže začať v roku 2024 o týždeň neskôr. Vďaka tomu predpokladáme vyšší záujem domácich aj zahraničných návštevníkov, keďže termín bude opäť o čosi lepšie naplánovaný pre študentov, ktorí boli vždy pre nás dôležití.“ Filutás pokračuje: „Tohtoročný festival získal výraznú pozitívnu spätnú väzbu, ktorá zdôraznila rozmanitosť elektronických hudobných žánrov, veľkolepé nastavenie pódia, očarujúce plážové oblasti a celkové zlepšenia infraštruktúry a vybavenia.“

balaton sound
Zdroj: Balaton Sound/Foto: Emil Chalhoub

V roku 2024 budú zážitky z nábrežia, vďaka ktorým je Heineken Balaton Sound taký jedinečný, ďalej rozvíjané, rovnako ako prestavba väčších priestorov. Na základe spätnej väzby publika pribudnú nové kempingové služby a zmodernizujú sa sociálne zariadenia tak, aby boli všetci spokojní.

„Sound Experience“ štartuje s mimoriadnou zľavou: od 2. novembra 20.00 h budú prvé predpredajové vstupenky k dispozícii na 72 hodín so 4-dňovými vstupenkami od 169 EUR.

Pripomeň si najviac pamätné momenty tohtoročného festivalu v aftermovie nižšie:

Domov
Zdieľať
Diskusia