Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. októbra 2023, 8:53
Čas čítania 0:52
Daniel Mikolášik

Milan Škriniar a Mbappé hviezdia v novej kampani od Dioru: sleduj elegantnú kolekciu pre PSG na sezónu 2023/2024

MÓDA DIOR KYLIAN MBAPPÉ MILAN ŠKRINIAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V kampani na novú kolekciu hviezdia samotní hráči PSG, ktorí sú nafotení priamo v dielni Dioru aj s krajčírmi Kima Jonesa.

Sezóna 2023/2024 je síce už v plnom prúde, no až teraz sa dozvedáme o najväčšej futbalovo-módnej spolupráci tohto roka. Ako inak, prišiel s ňou Paris Saint-Germain v spolupráci so svojím dvorným a verným francúzskym módnym domom Dior. Ide tak už o ich v poradí tretiu spoluprácu, upozorňuje Hypebeast.

Nový oficiálny šatník pre PSG, úradujúceho šampióna francúzskej Ligue 1, vznikol s veľkým citom pre eleganciu pod taktovkou kreatívneho vedenia Kima Jonesa, ktorý od roku 2018 sedí v kresle umeleckého riaditeľa pánskej línie Dior. 

kylian mbappé psg dior Milan škriniar
Zdroj: Dior

Elegantná kolekcia pozostáva zo saka v štýle Harrington, z pleteného svetra či oxfordskej košele. V kapsule nájdeš obleky na mieru, ale aj voľnejšie strihy a prispôsobené siluety v klasických odtieňoch čiernej, modrej alebo sivej. Čo sa týka obuvi, v kolekcii boli použité mokasíny Dior Explorer, ktoré zdobí ikonický podpis CD, a topánky Monk Dior Evidence.

V kampani na novú kolekciu hviezdia samotní hráči PSG, ktorí sú nafotení priamo v dielni Dioru aj s krajčírmi Kima Jonesa. Medzi nimi nechýba jeden z najlepších hráčov sveta Kylian Mbappé, ale ani slovenský obranca Milan Škriniar, ktorý do Paríža prestúpil počas leta. Predtým strávil šesť sezón v drese Interu Miláno.

Odporúčané
Strávi najlepší futbalista sezónu na lavičke? PSG stráca trpezlivosť, Saudskoarabi núkajú 300 miliónov, Real chce Mbappého zadarmo Strávi najlepší futbalista sezónu na lavičke? PSG stráca trpezlivosť, Saudskoarabi núkajú 300 miliónov, Real chce Mbappého zadarmo 24. júla 2023, 12:58

Rodák zo Žiaru nad Hronom do PSG prišiel po vypršaní kontraktu zadarmo. Okrem neho a Mbappého v kampani nájdeš aj ďalších futbalistov ako Achraf Hakimi, Presnel Kimpembe, Lee Kang-in a Nordi Mukiele.

kylian mbappé psg dior psg dior Milan škriniarpsg dior psg dior
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia