Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2023, 17:17
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

TRAILER: Lacná kopírka Bloodborne alebo ambiciózna soulslike? Násilný Pinocchio bude zabíjať príšery v hre Lies of P už o týždeň

TRAILER: Lacná kopírka Bloodborne alebo ambiciózna soulslike? Násilný Pinocchio bude zabíjať príšery v hre Lies of P už o týždeň
Zdroj: Neowiz
TECH LIES OF P
Uložiť Uložené

Očakávaná hra z Južnej Kórey dorazí na moderné konzoly a PC už v septembri a bude aj v rámci Game Passu.

Lies of P je soulslike akčná hra, čo znamená, že svojou obťažnosťou a herným dizajnom pripomína hry ako Dark Souls od štúdia From Software. V tomto prípade sa tvorcovia z juhokórejských štúdií Neowiz Games and Round8 Studio výrazne inšpirovali titulom Bloodborne. 

Odporúčané
Takáto experimentálna a atmosférická hororová hra tu ešte nebola. Z gameplay traileru na Alan Wake 2 padajú hráčom sánky Takáto experimentálna a atmosférická hororová hra tu ešte nebola. Z gameplay traileru na Alan Wake 2 padajú hráčom sánky 10. septembra 2023, 14:28

Bloodborne je jedna z najslávnejších a najchválenejších hier, ktorá vyšla exkluzívne na PS4. Lies of P sa jej v mnohom podobá, či už ide o štýl nepriateľov, pohyb alebo celkovú atmosféru. Hra však oplýva aj originálnymi prvkami, ako napríklad unikátnym prostredím francúzsko-belgického Belle époque obdobia počas viktoriánskej éry.

Túto architektúru vývojári ešte skĺbili s fantasy príšerami a bytosťami, steampunkovým dizajnom zbraní a gadgetov a vytvorili ambiciózny akčný titul. V ňom budú hráči ovládať postavu Pinocchia, ktorý bude mať k dispozícii desiatky rôznych zbraní a aj mágiu. Postavia sa proti nemu všelijaké príšery a hráči sa môžu tešiť aj na náročné súboje s bossmi.

Lies of P vyjde 19. septembra 2023 na PC, Xbox Series X/S a PS5. Predplatitelia služby Game Pass budú môcť prejsť celú hru už v deň vydania. Konzolové verzie budú podporovať viaceré grafické nastavenia vrátane možnosti hrať so 60fps. 

Domov
Zdieľať
Diskusia