Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Half Price.
13. septembra 2023, 9:00
Čas čítania 1:26
Sponzorovaný obsah

V tejto predajni nájdeš oblečenie svetových značiek za zlomok ceny. Zapoj sa do výzvy a vyhraj 200 eur na nákup

V tejto predajni nájdeš oblečenie svetových značiek za zlomok ceny. Zapoj sa do výzvy a vyhraj 200 eur na nákup
Zdroj: HalfPrice
MÓDA MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

V predajniach HalfPrice nájdeš športové značky ako Reebok a Fila alebo elegantné modely Pinko, Moschino či Prada.

HalfPrice plánuje túto jeseň otvoriť už piatu predajňu na Slovensku. K predajniam v Nitre, vo Zvolene, v Žiline a v Bratislave už pribudne aj Prešov. Tento koncept off-price funguje tak, že obchodní zástupcovia komunikujú priamo s dizajnérmi a výrobcami oblečenia, bytových doplnkov a obuvi. Dokážu tak dohodnúť prijateľné sumy a z dostupných kolekcií vyberajú to, čo je pre vybraný trh najzaujímavejšie.

V predajniach HalfPrice nakupuješ trochu inak. Ak sa ti vo výklade zapáči nejaký model a rozhodneš sa preň o niekoľko dní vrátiť, už nemusí byť na svojom mieste. Predajňa má k dispozícii len limitovaný počet kusov z každého tovaru.

Vo všetkých predajniach je teraz výzva, ktorej tvárou sa stala influencerka Barbora Krajčírová. Vysvetlíme ti, ako môžeš vyhrať nákupnú poukážku do HalfPrice v hodnote 200 eur. 

HalfPrice ti prispeje na jesenné nákupy

Podľa módnych odborníkov z HalfPrice sa v jesennej sezóne vráti do ulíc maskulínny štýl – typickým prvkom sú saká so širokými ramenami a pekne krojenou siluetou pása. Na prehliadkových mólach sa objavili dámske kravaty a biele košele či tričká prepracovaných strihov z kvalitných materiálov v neutrálnych farbách od viacerých módnych domov.

Tak je vyladený aj šatník Barbory Krajčírovej. Uprednostňuje minimalizmus a vyberá si kvalitné nadčasové modely, ktoré môžeš nosiť viacero sezón bez známok väčšieho opotrebenia.  

Influencerka je však ochotná najviac peňazí investovať do okuliarov a kabeliek. Tie, ktoré si kúpila ako 18-ročná za nemalú sumu, má odložené dodnes. V hľadáčiku má tiež niekoľko investičných kúskov z módnych časopisov. 

halfprice
Zdroj: HalfPrice/Barbora Krajčírová

Do výzvy s HalfPrice sa už zapojila aj Barbora Krajčírová a výsledok si môžeš pozrieť na jej instagramovom profile. Cieľom výzvy je vziať so sebou na nákup milovanú osobu a dať jej zadanie„Obleč ma tak, ako ma vidíš ty!“ 

Barbora takto nakúpila so svojou dcérou. Z ich dňa vzniklo reels, vďaka ktorému si môžeš zahrať o nákupnú poukážku do HalfPrice v hodnote 200 eur. Stačí, ak pod videom zanecháš komentár a označíš človeka, ktorého vezmeš so sebou na nákupy. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Krajčírová (@barbora.krajcirova)

Za 200 eur vybavíš v HalfPrice naozaj veľa, pretože produkty majú nižšiu cenovku, ako výrobca odporúča na Slovensku či vo svete. V ponuke nájdeš oblečenie pre ženy, mužov, deti obuv, školské potreby, športové potreby, hračky, bytové doplnky, batožinu či drobnosti pre domácich miláčikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia