Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti foodora.
18. augusta 2023, 15:00
Čas čítania 1:07
Sponzorovaný obsah

Chceš si objednať jedlo domov a zároveň ušetriť? Táto donášková služba ti dá za tri objednávky zľavu až 12 eur

Chceš si objednať jedlo domov a zároveň ušetriť? Táto donášková služba ti dá za tri objednávky zľavu až 12 eur
Zdroj: foodora
GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

K dispozícií máš bohatý výber z tých najlepších reštaurácií. A navyše môžeš teraz vyhrať aj „chutný“ letný merch.

Začalo ti škvŕkať v bruchu a chceš sa tohto otravného pocitu zbaviť? Ideálne čo najskôr? Tak nezostaň hladný a využi donášku foodora, ktorá ti pohodlne doručí chutné jedlo až priamo k tebe. Okrem toho máš teraz šancu zapojiť sa do letnej súťaže a využiť špeciálny kód, za ktorý ti poďakuje tvoja peňaženka.

Foodora vie, že slnečné teplé dni sú ideálne na vodné aktivity. A preto si toto leto môžeš objednať aj z takých netradičných miest, ako je kúpalisko, jazero alebo aj mestský park. Svoje obľúbené jedlo si tak môžeš vychutnať potom, čo si preplával 10 dĺžok.

No a pri vode predsa nemôžeš byť bez poriadnej výbavy. Foodora si pre teba pripravila Plážovú súťaž o limitovaný letný set, v ktorom nájdeš nafukovacie koleso v tvare donutu, osušku a tašku. Poponáhľaj sa, pretože hlavných troch výhercov vyžrebujú už 25. augusta.

Takýto chutne vyzerajúcu letnú výbavu môžeš vlastniť aj ty.
Takýto chutne vyzerajúcu letnú výbavu môžeš vlastniť aj ty. Zdroj: Foodora


Túto letnú výbavu môžeš vyhrať aj iným spôsobom. Stačí, ak si od 21. do 28. augusta objednáš čokoľvek z foodory, a kuriér ti môže s objednávkou priniesť aj ich letný merch. Táto akcia platí len pre mestá Bratislava, Košice, Poprad, Prešov, Nitra a Žilina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by foodora Slovensko (@foodora.sk)

Či už máš chuť na taliansku kuchyňu, alebo ázijskú gastronómiu, donášková služba foodora má bohatý výber z tých najlepších reštaurácií. Nebodaj sa ti minul prací gél alebo čistiaci prostriedok? Nemusíš ísť do drogérie, „naklikaj“ si v aplikácii, čo potrebuješ, a už len čakaj na kuriéra.

A pokiaľ si ideš z foodory objednať prvýkrát, využi kód LETO12, ktorý ti dá zľavu 4 eurá pri každej objednávke, ak si objednáš tri razy po sebe.

Objednať si môžeš v Bratislave, Trnave, Žiline, Trenčíne, Nitre, Banskej Bystrici, Martine, Poprade, Prešove, Košiciach, Nových Zámkoch, Liptovskom Mikuláši, Prievidzi a vo Zvolene.

Stiahni si aplikáciu foodora
Domov
Zdieľať
Diskusia