Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. augusta 2023, 14:16
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

DiCaprio dostal za Vlka z Wall Street 10 miliónov. Neuveríš, aký smiešny honorár dostal Jonah Hill

DiCaprio dostal za Vlka z Wall Street 10 miliónov. Neuveríš, aký smiešny honorár dostal Jonah Hill
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JONAH HILL
Uložiť Uložené

Jonah Hill chcel spolupracovať s Martinom Scorsesem, a tak za rolu vo skvelom filme prijal mizernú výplatu.

Snímka Wolf of Wall Street od režiséra Martina Scorseseho bude mať v decembri svoje 10. výročie. Herec Jonah Hill, ktorý po Leonardovi DiCapriovi a Margot Robbie stvárnil vo filme tretiu najdôležitejšiu rolu, však na filme veľmi nezarobil.

Odporúčané
RECENZIA: Talk to Me je jeden z najlepších hororov roka 2023 RECENZIA: Talk to Me je jeden z najlepších hororov roka 2023 7. augusta 2023, 11:30

V Howard Stern Show herec prezradil, že súhlasil s platom 60-tisíc dolárov, čo bolo podľa dohody medzi hollywoodskymi štúdiami a odbormi hercov zo SAG-AFTRA minimum. Herec chcel zmluvu podpísať ešte v ten deň, pretože sa bál, že si to rozmyslia a ponúknu to niekomu inému.

Hill rolu prijal aj napriek nízkemu honoráru, pretože túžil spolupracovať s režisérom Martinom Scorsesem a hercom Leonardom DiCapriom. Herec povedal, že by za možnosť účinkovať v ich filme pokojne zaplatil sám. Oproti DiCapriovi dostal naozaj smiešny honorár. Nakoniec, dnes už oscarový DiCaprio za film údajne získal 10 miliónov dolárov.

Vlk z Wall Street jOnah Hill
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia