Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2023, 9:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Móda REFRESHER: Uži si druhú polovicu leta v sexy outfitoch podľa vzoru Sloveniek a Češiek, ktoré kombinujú luxus s trendmi

Móda REFRESHER: Uži si druhú polovicu leta v sexy outfitoch podľa vzoru Sloveniek a Češiek, ktoré kombinujú luxus s trendmi
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Vybrali sme 10 najlepších outfitov, v ktorých nájde inšpiráciu každá žena bez ohľadu na vek či módne preferencie.

Čerstvá dávka letnej módnej inšpirácie je tu – priprav sa na svieže kombinácie plné ľahkých vrchných dielov, šiat, maxi dlhých sukní s rozparkami a otvorenej obuvi.

Tentoraz sme vybrali 12 outfitov, ktorými sa môžeš inšpirovať a rozhodne neurobíš krok vedľa. Záleží na tebe, či skúsiš nadčasové minimalistické kombinácie v neutrálnych farebných tónoch alebo sexy kúsky z dielní módnych domov, v ktorých budeš na ulici neprehliadnuteľná.

Odporúčané
Outfit check známych tvárí: Pil C a Ektor v dovolenkových outfitoch za tisíce eur či sexy Karolína Chomisteková    Outfit check známych tvárí: Pil C a Ektor v dovolenkových outfitoch za tisíce eur či sexy Karolína Chomisteková 31. júla 2023, 11:30
Petra Macková, Louis Vuitton
Zdroj: Instagram/@pepamack

Petra Macková    @pepamack

Rodená Slovenka, ktorá sa vypracovala na jednu z najúspešnejších módnych influenceriek v Austrálii, nás neprestáva zásobovať skvelými outfitmi ani počas horúcich letných dní. 

Kráľovná minimalizmu a nadčasových kombinácií nás v júli oslovila v modeloch z dielní módneho domu Louis Vuitton, keď zladila skrátenú čierno-bielu bundu so štvorčekovaným vzorom, ktorý je vyplnený monogramom kvetu, s krátkym tričkom a lesklými čiernymi nohavicami. Rovnako chválime aj výber slnečných okuliarov s efektom mačacích očí v čiernej schéme. 

Petra jednoducho vie, ako na skvelý outfit, ktorým očarí masy. 

Tereza Haščáková
Zdroj: Instagram/@ttapple

Tereza Haščáková    @ttapple

Slovami chvály a obdivu nebudeme šetriť ani v prípade ďalšej Slovenky, ktorá skúša nájsť šťastie v Austrálii. Milovníčka módy Tereza Haščáková, ktorú môžeš poznať skôr pod pseudonymom TTAPPLE, má jedinečný vkus, a to potvrdila aj týmto outfitom.

Letnú atmosféru si vychutnávala v obtiahnutom tričku s vrúbkovanou textúrou a klasických tmavomodrých rifliach v širokom strihu, ktoré doplnila o výrazné doplnky v podobe športových slnečných okuliarov so strieborným rámom a ružovej kabelky od módneho domu Bottega Veneta v cene viac ako 2 000 eur.

Presne takto sa kombinuje high fashion so streetwearom, inšpiruj sa. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 6
Domov
Zdieľať
Diskusia