Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Orange.
19. júla 2023, 10:30
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

Letné festivaly bez stresu? Drž sa týchto rád a uži si tak zábavu na maximum

Letné festivaly bez stresu? Drž sa týchto rád a uži si tak zábavu na maximum
Zdroj: Orange
ZAUJÍMAVOSTI FESTIVAL GRAPE FESTIVALY POHODA 2023
Uložiť Uložené

Pretože na festivaly patrí radosť, zábava a pohodlie.

Leto je obdobím hudobných festivalov a viaceré z nich sú ešte stále pred nami. Hudba, zábava a kamoši sú určite tou najlepšou odmenou, ale na to, aby si si to všetko užil naozaj naplno, je dobré nezabudnúť na niekoľko vecí.

Nedaj si zážitok zo svojho obľúbeného festivalu pokaziť len preto, že si niečo podcenil alebo sa jednoducho nepripravil. Toto je niekoľko základných tipov na bezstarostný priebeh a ten najlepší zážitok:

1. Lístok si kúp čo najskôr a nenechávaj to na poslednú chvíľu. Mnohé festivaly sú rýchlo vypredané a aj cena vstupenky sa časom môže zvyšovať.

2. Mapu areálu, miesto vstupu a parkoviska si určite naštuduj ešte pred príchodom, ideálne si cestu virtuálne prejdi online na mape. Urobíš dobrú službu sebe a poďakujú sa ti aj organizátori.

3. Vezmi si pohodlné oblečenie a najmä obuv – čaká ťa veľa hodín na nohách. Nezabudni na ochranu pred slnkom a horším počasím.

festival
Zdroj: Orange

4. Festivalovú apku si stiahni ešte pred príchodom do areálu. Ponúknuť ti môže viac, než si myslíš. Napríklad Orange ako partner Pohody ti v nej daroval 10 GB voľných dát a ďalších 10 GB si mohol získať, ak si na festival priniesol a odovzdal na recykláciu svoj starý mobil. Rovnako to bude aj v auguste na Grape, takže si nezabudni pribaliť všetky nepotrebné telefóny, ktoré nájdeš doma v skrini. Môže z nich vzniknúť aj niečo veľmi netradičné, ako napríklad takáto čelenka.

5. Mobil sa ti spravidla vybije v tej najnevhodnejšej chvíli. Čím skôr si preto zisti, kde všade si ho môžeš nabiť. Orange na Pohodu priniesol nabíjačkárne na solárny pohon, takže okrem plnej baterky si ako bonus mal aj skvelý pocit, že si spravil niečo pre planétu.

festivaly
Zdroj: Orange

6. Maj núdzový plán – zisti si vopred, kde sú stanovištia zdravotnej služby. V prípade zranenia alebo iných núdzových situácií vieš, kam sa obrátiť, a nestrácaš čas.

7. Nekupuj na mieste plastové fľaše, radšej si vezmi z domu svoju vlastnú a do nej si pravidelne dolievaj vodu z cisterny. Pi veľa vody a dostatočne hydratuj telo, slnko a teplo môžu byť nebezpečné.

8. S alkoholom opatrne, neprekračuj v eufórii svoje bežné limity, festival nie je ideálnym miestom na takéto experimenty.

Advertisement
Domov
Zdieľať
Diskusia