Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2023, 10:01
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

FIFA 24 sa mení na EA Sports FC 24 – futbal novej generácie. Vyšiel prvý trailer s divnými tvárami hráčov a dátumom vydania

FIFA 24 sa mení na EA Sports FC 24 – futbal novej generácie. Vyšiel prvý trailer s divnými tvárami hráčov a dátumom vydania
Zdroj: EA
TECH EA SPORTS FC 24
Uložiť Uložené

EA Sports FC 24 ocenia všetci futbaloví fanúšikovia. Hra vyjde už na jeseň.

FIFA 24 nevyjde. Namiesto toho vývojári zo štúdií EA vytvorili hru s názvom EA Sports FC 24. Odmietli totiž naďalej platiť licenciu na využívanie značky FIFA. Pôjde teda o tú istú sériu a klasické pokračovanie, akurát s iným názvom. Vydali pritom aj nič nehovoriaci trailer s polsekundou záberov z hrania. 

Tvorcovia zapracovali na animáciách aj fyzike, kde dali väčší dôraz na reálnu fyziku dresov počas súbojov a pohybov hráčov. Zamerali sa aj na plynulosť pohybu hráčov a zápasu celkovo. Obsah bude takmer rovnaký ako v poslednej verzii. Hráčov však čaká prepracovanejší FUT mód, v ktorom budú môcť v jednom zápase hrať spolu muži aj ženy.

Celkovo bude v hre viac ženských líg a licencovaní budú takmer všetci profesionálni hráči vo veľkých ligách. Bude to v podstate ako nová FIFA s niekoľkými hrateľnostnými novinkami, ako to býva každý rok. 

EA Sports FC 24 vyjde 29. septembra, respektíve 22. septembra s predbežným prístupom. Okrem štandardnej edície bude k dispozícii aj Ultimate edícia s bonusmi do Ultimate team režimu. Na PC bude titul v štandardnej edícii stáť 69 eur a na konzolách 79 eur. Ultimate edícia na PC stojí 99 a na konzolách 109 eur.

Spoločne s trailerom vyšiel aj obrázok zobrazujúci hviezdy, za ktoré bude možné hrať. Graficky sa však vôbec nepodaril a hráči vyzerajú skôr ako ich karikatúry.

Domov
Zdieľať
Diskusia