Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.sk.
20. mája 2023, 18:00
Čas čítania 1:35
Sponzorovaný obsah

Fotíš alebo robíš videá? Ukáž, čo ťa inšpiruje, a vyhraj darčekový poukaz v hodnote 320 eur

Fotíš alebo robíš videá? Ukáž, čo ťa inšpiruje, a vyhraj darčekový poukaz v hodnote 320 eur
Zdroj: Answear.sk
MÓDA FOTOGRAFIE SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Pokiaľ chceš ukázať očami fotografa vlastný pohľad na život, teraz máš na to jedinečnú príležitosť. Aj tvoje momenty sa môžu stať súčasťou medzinárodnej galérie.

Módny obchod Answear.sk má výzvu pre všetkých nádejných fotografov, ktorí chcú ukázať svoj talent. Spolu so zákazníkmi a fanúšikmi značky má Answear.sk ambíciu vytvoriť medzinárodnú galériu inšpiratívnych momentov a miest v rámci súťaže #Journeyspirationsk. V hre je niekoľko zaujímavých cien vrátane darčekového poukazu od portálu AmazingPlaces.cz v hodnote 320 eur.

,,Lifespiration Starts Here” – to je myšlienka a stratégia Answear.sk. Cieľom súťaže je, aby si hľadal vlastné životné inšpirácie pre aktívny, odvážny a zaujímavý život podľa vlastných predstáv. Kde takúto inšpiráciu môžeš nájsť? Všetko sa to začína útržkami zo života, ktoré sú zachytené na fotografiách alebo zvečnené vo videách. A teraz môžu byť tvoje momenty súčasťou ambiciózneho projektu.

Krásne fotografie sa dajú spraviť kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek.
Krásne fotografie sa dajú spraviť kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek. Zdroj: Answear.sk

Predveď svoju umeleckú stránku

Súťaž #Journeyspirationsk je pre všetkých, ktorí chcú ukázať svoj pohľad na svet očami fotografa. Ak sa chceš zúčastniť súťaže, nafoť, poprípade natoč jedinečné miesto, ktoré je pre teba životnou inšpiráciou. Nemusíš ani cestovať na druhý koniec zemegule. Pekné, netradičné miesta nájdeš všade, kam sa len pozrieš.

Fotografiu alebo video zverejni na sociálnej sieti Instagram. Použi hashtagy #journeyspirationsk, #answear_sk. Nezabudni ani na označenie profilu @answear_sk na svojej fotografii alebo videu. O výhercoch rozhodne porota, ktorá spomedzi správne označených príspevkov vyberie tie najinšpiratívnejšie a najkreatívnejšie.

Ceny, ktoré môžeš vyhrať:

  • darčekový voucher portálu AmazingPlaces.cz v hodnote 320 €,
  • nákup na Answear.sk v hodnote 200 €,
  • kozmetický cestovný balíček Trial Kit Hydrating s Overnight Hydrating Mask od EnvyTherapy v hodnote 100 €.
Nemusíš cestovať ďaleko, aby si zachytil dych vyrážajúce zábery.
Nemusíš cestovať ďaleko, aby si zachytil dych vyrážajúce zábery. Zdroj: Answear.sk

Inšpiratívni ľudia v porote

Súťažné fotografie a videá prejdú kritickým okom odbornej poroty, ktorá vidí inšpiráciu na každom kroku. Prvým porotcom je Václav Vítek, výkonný riaditeľ portálu AmazingPlaces.cz, ktorý sa neustále snaží rozširovať svoju zbierku krásnych miest, nielen v Česku. Ďalšou porotkyňou je country manažérka Answear pre Českú a Slovenskú republiku Nicole Groesslová, ktorá tvrdí, že aj na malej ceste sa dajú zažiť veľké dobrodružstvá. Posledný z porotcov nie je nikto iný ako Milan Bez Mapy, ktorý na svojich sociálnych sieťach a blogu pravidelne inšpiruje zábermi a zážitkami zo svojich ciest.

Každý okamih je jedinečný.
Každý okamih je jedinečný. Zdroj: Answear.sk

Nevieš, kde nájsť inšpiráciu?

Pokiaľ netušíš, ako máš začať, odporúčame ti pozrieť si profily ambasádorov súťaže. Cestovateľské zážitky a fotografie z neprebádaných miest nájdeš u Milana Bardúna alias @milan_bezmapy. Pohľad na adrenalínové zážitky z oblakov si vychutnáš od Bibiány Paršovej na instagramovom profile @bibianaparsova. Inšpirovať sa môžeš aj na účte známej vizážistky, blogerky a cestovateľky Lindy Gunišovej – @lindagunisova. Pokiaľ si kreatívna duša a svoje fotografie si rád dotváraš, nakukni do profilu @fancyillustrator, ktorý patrí ilustrátorke Petre Slamkovej.

Domov
Zdieľať
Diskusia