Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti TOUCH OF GOD.
2. júna 2023, 11:30
Čas čítania 1:01
Sponzorovaný obsah

Chceš zažiť exotickú atmosféru plážových klubov aj na Slovensku? TOUCH OF GOD ťa poriadne roztancuje už toto leto

Chceš zažiť exotickú atmosféru plážových klubov aj na Slovensku? TOUCH OF GOD ťa poriadne roztancuje už toto leto
Zdroj: Unsplash/Izuddin Helmi Adnan, Korolova
KULTÚRA FESTIVALY
Uložiť Uložené

TOUCH OF GOD má ambíciu stať sa najštýlovejším letným hudobným eventom. Buď pri tom!

Pokiaľ si nadšenec tanečnej hudby, máme pre teba dobrú správu. Na Slovensku vznikol nový projekt TOUCH OF GOD, ktorý spája exotiku, afrohouse a atmosféru plážových klubov dokopy. Značka TOUCH OF GOD zastrešuje sériu tanečných udalostí inšpirované Ibizou či mexickým mestom Tulum, pričom najväčší event nastane už toto leto. 

TOUCH OF GOD založil mladý Slovák Casey Sinclair, vlastným menom Mark Kuchta, ktorý je v našej klubovej scéne skutočným priekopníkom afrohousu. Markovou vášňou je cestovanie, vďaka ktorému načerpal inšpiráciu na tanečné udalosti počas mesačnej dovolenky v Tulume. 

Ako povedal Mark, „tam v tulumskej džungli som si uvedomil, že takýto zážitok chcem dopriať aj ľudom u nás doma Slovensku. Skvelá hudba, parádna výzdoba, slnko, piesok a voda tvoria spolu magickú atmosféru, ktorú sa snažíme vytvoriť na každom z našich eventov“.

Na TOUCH OF GOD zavíta aj najrýchlejšie rastúca ukrajinská DJ-ka.
Na TOUCH OF GOD zavíta aj najrýchlejšie rastúca ukrajinská DJ-ka. Zdroj: KOROLOVA

Chceš zažiť poriadnu „jungle“ párty?

Najbližšou a najväčšou udalosťou zo série TOUCH OF GOD je festival TOUCH OF GOD OPEN AIR, ktorý sa bude konať v Bratislave v športovom areáli Wakelake už 7. júla 2023. Čakajú ťa dve nabité pódiá, ktoré sa nachádzajú hneď pri vode, a vďaka boho výzdobe a dresscodu sa budeš cítiť ako na exotickej dovolenke. 

Hlavnou hviezdou večera bude najrýchlejšie rastúca DJ-ka sveta, ukrajinská bohyňa žánru melodic house Korolova. O nezabudnuteľný zážitok sa postarajú aj talenty ako Emtydee, Dominik Gehringer, Ray Pearon, Martin Cehelský, Elsy či samotný Casey Sinclair.

DJ-ka KOROLOVA ťa už čoskoro roztancuje na hlavnom pódiu.
DJ-ka KOROLOVA ťa už čoskoro roztancuje na hlavnom pódiu. Zdroj: KOROLOVA

Vstupenky sa rýchlo vypredávajú, preto neváhaj a kupuj si ten svoj čo najskôr na stránke www.touchofgod.eu. Táto akcia ti zabezpečí magickú noc plnú skvelých ľudí, rytmickej tanečnej hudby a plážovej atmosféry, a to ani nemusíš ísť za hranice.

Domov
Zdieľať
Diskusia