Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. apríla 2023, 19:15
Čas čítania 0:33

Opitý Slovák nafúkal o šiestej ráno cestou do práce 4,5 promile. Namiesto do zamestnania možno pôjde do basy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi hrozí trest odňatia slobody jeden rok.

Polícia v utorok ráno odstavila 31-ročného vodiča, ktorý nafúkal cestou do práce viac ako 4,5 promile alkoholu v dychu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Hliadka odstavila osobné auto na Povodskej ceste v meste Dunajská Streda.

„Vodiča policajti vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na alkohol. Prvú orientačnú dychovú skúšku vykonal o 5.41 h a druhú krátko pred 6.00 h. Výsledok druhej dychovej skúšky bol o polovicu nižší a vodičovi nameral prístroj hodnotu 1,03 mg/l, čo je viac ako dve promile,“ uviedla polícia.

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a predviedli ho na policajnú stanicu. „Po dlhšom víkende si ho tak ešte predĺži o pobyt v policajnej cele. Do rozhodnutia súdu, ktorý bude rozhodovať v tzv. superrýchlom konaní, zostáva muž zadržaný a v zmysle zákona mu môže hroziť strata slobody až na jeden rok,“ doplnila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia