Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. apríla 2023, 17:48
Čas čítania 0:25

Muži v Rožňave kupovali alkohol peniazmi zo spoločenskej hry. Falošné 100-eurovky by si hneď spoznal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Falošnú bankovku spoznal jeden zo zamestnancov v obchodnom centre.

Kriminálna polícia v Rožňave vzniesla obvinenie voči 31-ročnému Zoltánovi, 19-ročnému Gabrielovi a 40-ročnému Martinovi, ktorí falšovali peniaze.

„Obvinený Zoltán si prostredníctvom jednej z internetových stránok objednal minimálne 30 kusov napodobenín 100-eurových bankoviek a tieto, o ktorých mal vedomosť, že nie sú pravé, sa rozhodol uviesť do obehu ako pravé prostredníctvom dvoch kamarátov, 19-ročného Gabriela a 40-ročného Martina, ktorých zapojil do svojho biznisu,“ píše polícia na Facebooku. 

Muži použili falšované peniaze na nákup alkoholu, nealkoholických nápojov a iného tovaru. V jednom z obchodov v nákupnom centre vyhodnotil zamestnanec, že bankovka, ktorou mu chcel obvinený platiť, je falošná, a privolal políciu. Zadržané bankovky polícia poslala na expertízu do Národnej banky SR.

Domov
Zdieľať
Diskusia