Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
11. apríla 2023 o 8:21
Čas čítania 0:44

Policajti pátrajú po známom slovenskom futbalistovi. Kedysi pôsobil ako kapitán bratislavského klubu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V minulosti hral na pozícii obrancu v klube Inter Bratislava, v ktorom bol aj kapitánom.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku pátrajú po 48-ročnom Radoslavovi Kunzovi, trvale bytom Slovenský Grob. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Muž odišiel v nedeľu 9. apríla v čase 2.30 h z miesta dopravnej nehody z Chorvátskeho Grobu z Triblavinskej ulice na doposiaľ neznáme miesto a nedal o sebe vedieť. Muž má zdanlivý vek 48 rokov, vysoký je 185 centimetrov, športovú postavu a krátke šedivé vlasy. Oblečené mal tmavé oblečenie.

Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Rovnako aj prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

Bývalý futbalista a kapitán Interu Bratislava

Portál TVnoviny dodáva, že Kunzo pôsobil ako bývalý profesionálny futbalista. Ten hral na pozícii stredného obrancu a v Interi Bratislava zastával pozíciu kapitána. Kunzo taktiež reprezentoval aj rakúsky klub Kapfenberg a fanúšikovia ho mali možnosť vidieť aj v drese Pezinku, Púchova, Piešťan či Senca.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Radoslav Kunzo pochádza z Košíc a naposledy podľa portálu Transfermarkt hral v sezóne 2006/2007. V posledných rokoch pôsobil na pozícii obrancu vo futsalovom družstve FC Semic.

Na fotografii úplne vpravo Radoslav Kunzo.
Na fotografii úplne vpravo Radoslav Kunzo. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia