Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
10. apríla 2023 o 12:38
Čas čítania 0:53

VIDEO: Tak počúvaj ma, ty pi**! 61-ročný Slovák blokoval linku 158, vyhrážal sa a nadával operátorkám

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na tiesňové linky volal niekoľkokrát za deň.

Polícia zadržala a obvinila 61–ročného Bohuslava H. vo veci nebezpečného vyhrážania sa. Podľa obvinenia denne blokoval tiesňové linky 112, 150 a 158 a operátorom a operátorkám vulgárne nadával.

Na nahrávke jedného z jeho telefonátov na políciu počuť, ako operátorke nadáva, vyhráža sa jej fyzickým útokom a zabitím. „Tak počúvaj ma, ty pi**!“ začína namiesto pozdravu.

Keď sa operátorka opakovane snaží zistiť, či chce muž nahlásiť prečin alebo zločin, tak jej oznámi, že ju chce zabiť. „Vy ma chcete zabiť, hovoríte?“ znie prekvapená otázka od operátorky. „Áno, chcem!“ odvetil muž. Podobné telefonáty sa potom viackrát opakovali.

Podľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave linku blokoval viac ako 14-tisíckrát. V roku 2021 od neho prijali 3820 hovorov, v roku 2022 7028 hovorov a v roku 2023 bolo do 5. apríla prijatých 3932 hovorov. Spolu je to 14 780 hovorov.

Muža zadržali u neho doma vo štvrtok 6. apríla a odviedli ho na políciu. Skrýval sa v garáži. Čelí obvineniu za prečin nebezpečného vyhrážania a v prípade odsúdenia mu hrozia až tri roky vo väzení.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Muža za prečin nebezpečného vyhrážania už odsúdili aj v roku 2018. Súčasne je stíhaný v ďalších dvoch trestných veciach za rovnaký prečin a v minulosti ho už sedemkrát právoplatne odsúdili za ublíženie na zdraví, obmedzovanie osobnej slobody, vydieranie, krádeže, útok na verejného činiteľa či nebezpečné vyhrážanie.

Jeden z hovorov si môžeš vypočuť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia