Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. apríla 2023 o 15:55
Čas čítania 0:25

VIDEO: Niekto z bratislavského nákupného centra ukradol veľké logo Netflixu za 600 €. Schmatol ho a spokojne s ním odkráčal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia škodu vyčíslila na stovky eur.

Bratislavskí policajti pátrajú po zlodejoch, ktorí v nákupnom centre Aupark odcudzili z priestorov prevádzky jedného z mobilných operátorov reklamný pútač s písmenom „N“. Tento pútač predstavuje logo populárnej streamovacej platformy Netflix. Škodu vyčíslili na takmer 600 eur. 

„Osoba mužského pohlavia vo veku približne 15 – 18 rokov, štíhlej postavy, vysoká približne 175 cm. Oblečenú mal bledú bundu s kapucňou, tmavé dlhé nohavice, tenisky čierno-bielej farby. Osoba ženského pohlavia, plnoštíhlej postavy, oblečenú mala čiernu mikinu, dlhé čierne nohavice, na chrbte čierny ruksak, na nohách bledé tenisky,“ opisuje polícia páchateľov. 

Akékoľvek informácie o totožnosti osôb na videu môžeš oznámiť na čísle 158, na policajnom oddelení či súkromnou správou na facebookovom profile polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia