Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. apríla 2023 o 15:22
Čas čítania 0:28

V Banskej Bystrici bodol mladík 53-ročného suseda do brucha, keď sa pohádali na chodbe bytovky. Mal bizarný dôvod, hovorí polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bodnutiu predchádzala susedská hádka.

V Banskej Bystrici došlo k ďalšiemu útoku nožom. Polícia informuje, že motívom útoku je  zrejme tentoraz susedská hádka. Banskobystrickí policajti zasahovali v utorok večer po tom, ako sa dvaja nájomníci údajne pohádali pre sušenie oblečenia na chodbe bytového domu.

Po krátkej bitke 24-ročného a 53-ročného suseda bodol mladší muž staršieho do oblasti brucha. Zranený musel byť okamžite prevezený do nemocnice. Útočník skončil v putách a polícia voči nemu začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

K útoku nožom prišlo v Banskej Bystrici aj pred pár dňami, keď 22-ročný muž pobodal na banskobystrickom sídlisku Fončorda 15-ročné dievča. Spôsobil jej bodné zranenia a krajský vyšetrovateľ voči nemu po vykonaní viacerých procesných úkonov vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu.

Domov
Zdieľať
Diskusia