Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. apríla 2023 o 9:15
Čas čítania 0:35

V Bratislave vyčíňajú podvodní smetiari, ktorí si od ľudí na Veľkú noc pýtajú peniaze. Takto ich dokážeš identifikovať, varuje OLO

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade stretnutia s falošnými smetiarmi OLO odporúča kontaktovať políciu SR.

Spoločnosť OLO, ktorá v Bratislave zabezpečuje odvoz a likvidáciu komunálneho odpadu, varuje pred falošnými smetiarmi. Partie „koledníkov“, ktorí od nič netušiacich obyvateľov hlavného mesta pýtajú finančné príspevky, sa totiž zvyknú vo veľkom objavovať práve počas Veľkej noci.

Falošných smetiarov spoznáš podľa toho, že nenosia typické uniformy, používajú osobné vozidlo a žiadajú malé finančné dary za celý rok odvážania odpadu.

„Naši kolegovia nosia sivo-oranžové uniformy s logom OLO, v chladnejšom počasí aj reflexné bundy. Pri svojej práci používajú veľké zberové vozidlá, s ktorými sú v bratislavských uliciach spätí. Zamestnanci OLO majú takúto činnosť zakázanú a v žiadnom prípade od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary,“ informuje OLO na facebookovej stránke. V prípade stretnutia s falošnými smetiarmi OLO odporúča kontaktovať políciu SR. 

OLO okrem toho pripomína, že na Veľkonočný pondelok 10. apríla nebude tradične odvážať komunálny odpad. Harmonogram náhradných odvozov a ďalších služieb nájdeš na oficiálnejstránke OLO.

Domov
Zdieľať
Diskusia