Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. apríla 2023 o 8:05
Čas čítania 0:47

Veľký posun v prípade Poľky, ktorá tvrdila, že je nezvestnou Madeleine McCannovou. Žena konečne spoznala výsledky testov DNA

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nezvestné dievčatko doteraz nenašli.

Poľka Julia Wendelová, ktorá tvrdila, že v skutočnosti je práve ona nezvestnou Madeleine McCannovou, spoznala výsledky DNA testov. Tie odhalili, že v skutočnosti nie je britským dievčatkom, ktoré pred 17 rokmi zmizlo z hotelového apartmánu v portugalskom Algarve. 

Súkromná detektívka, ktorá sa prípadom dlhodobo zaoberá, pre portál RadarOnline uviedla, že žena „je na sto percent z Poľska“. Okrem poľských má mať navyše malé percento litovských a ruských génov.

21. februára 2023 o 10:01 Čas čítania 0:40 FOTO: Dievča z Poľska tvrdí, že je nezvestná Madeleine McCannová. Na Instagrame ho už sleduje takmer milión ľudí FOTO: Dievča z Poľska tvrdí, že je nezvestná Madeleine McCannová. Na Instagrame ho už sleduje takmer milión ľudí

Nazbierala milión followerov

Poľka tvrdila, že by mohla byť unesenou McCannovou, pretože sa na ňu podľa vlastných slov veľmi podobala a v minulosti vraj aj ona zažila sexuálne násilie a únos. Veľkú popularitu si získal aj jej dnes už neaktívny instagramový profil, ktorý sledovalo vyše milióna používateľov. Práve prostredníctvom internetu sa Poľka dostala aj do pozornosti rodičov nezvestnej Madeleine.

Z únosu dievčatka je naďalej podozrivý nemecký sexuálny násilník Christian Brückner, ktorý si v súčasnosti odpykáva vo väzení trest za znásilnenie ženy, ktorého sa dopustil v rovnakej oblasti, kde zmizla Madeleine. Práve nemecké úrady v roku 2020 vyhlásili, že McCannová je už údajne po smrti. Jej telo však nikdy nenašli.

Domov
Zdieľať
Diskusia