Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
21. februára 2023, 10:01
Čas čítania 0:40

FOTO: Dievča z Poľska tvrdí, že je nezvestná Madeleine McCannová. Na Instagrame ho už sleduje takmer milión ľudí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Otec a mama Julie si vraj odmietajú dať spraviť testy DNA.

Julia Wendell z Poľska tvrdí, že je dlhé roky nezvestnou Britkou Madeleine McCannovou, píše NZ Herald. Tá sa svojim rodičom stratila v Portugalsku ešte v roku 2007. Z jej únosu je podozrivý nemecký sexuálny násilník, odsúdený za iné trestné činy. Nemecké úrady v roku 2020 vyhlásili, že je McCannová už údajne po smrti. Jej telo však nikdy nenašli.

Anketa:
Myslíš, že je Julia naozaj Madeleine McCannovou?
Áno.
Nie.
Áno.
26 %
178 Hlasov
Nie.
74 %
494 Hlasov

Virálny účet Julie na Instagrame sleduje takmer milión používateľov a neustále pribúdajú ďalší. Týmto spôsobom sa vraj dostala aj do pozornosti rodičov Kate a Gerryho McCannovcov, ktorí údajne súhlasili, že si dajú spraviť test DNA, aby overili, či je Julia naozaj ich stratenou dcérou. Rodičia Julie však test DNA odmietli.

Viac sa o prípade dočítaš tu.
Julia Wendell
Zdroj: IG/iammadeleinemccan

Na internete v súvislosti s vyhlásením Julie začal spor o to, či je skutočne Madeleine McCannovou alebo sa len snaží priživiť na známom prípade. Kampaň Find Madeleine ani metropolitná polícia v Londýne zatiaľ k veci nevydali žiadne stanovisko. S postupom Julie Wendellovej nesúhlasí ani jej rodina z Poľska a priateľ, ktorý sa s ňou chce údajne rozísť.

7. augusta 2019, 17:13 Čas čítania 8:43 Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším
Domov
Zdieľať
Diskusia