Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. októbra 2022, 22:01
Čas čítania 0:34

Podozrivého v prípade najznámejšieho nezvestného dievčatka na svete obvinili z viacerých sexuálnych zločinov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Obvinený je zo znásilnenia a z dvoch trestných činov sexuálneho zneužívania detí.

Nemecká prokuratúra v utorok oznámila, že obvinila 45-ročného Nemca podozrivého v prípade zmiznutia malej Britky Madeleine McCannovej z viacerých sexuálnych trestných činov v Portugalsku v období od 28. decembra 2000 do 11. júna 2017.

7. augusta 2019, 17:13 Čas čítania 8:43 Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším

„Obvineným je ten istý človek, proti ktorému boli vznesené obvinenia v súvislosti so zmiznutím vtedy trojročného britského dievčatka Madeleine Beth McCannovej,“ napísala v oznámení prokuratúra v meste Braunschweig na severe Nemecka.

Rodičia Madeleine McCannovej.
Rodičia Madeleine McCannovej. Zdroj: Getty Images/Stringer/Miguel Villagran

„Osoba je obvinená z troch trestných činov: zo znásilnenia s priťažujúcimi okolnosťami a z dvoch trestných činov sexuálneho zneužívania detí,“ dodala prokuratúra. Nespresnila však, či sa obvinenia týkajú prípadu McCannovej.


Madeleine McCannová zmizla z dovolenkového apartmánu svojich rodičov v portugalskom letovisku Praia da Luz 3. mája 2007 len niekoľko dní pred svojimi štvrtými narodeninami.

Prípad vyvolal celosvetovú mediálnu pozornosť a bezprecedentnú medzinárodnú honbu po páchateľovi. Telo dievčatka sa ani napriek rozsiahlemu vyšetrovaniu, ktoré viedla britská i portugalská polícia, nenašlo.

Na archívnej snímke z 8. júna 2020 45-ročný Nemec Christian Brückner počas zatknutia v roku 2018 pre podozrenie z obchodovania s drogami a zo spáchania iných zločinov v Miláne. Nemecká prokuratúra v utorok 11. októbra 2022 oznámila, že obvinila 45-ročného Nemca podozrivého v prípade zmiznutia malej Britky Madeleine McCannovej z viacerých sexuálnych trestných činov v Portugalsku v období od 28. decembra 2000 do 11. júna 2017.
Na archívnej snímke z 8. júna 2020 45-ročný Nemec Christian Brückner počas zatknutia v roku 2018 pre podozrenie z obchodovania s drogami a zo spáchania iných zločinov v Miláne. Nemecká prokuratúra v utorok 11. októbra 2022 oznámila, že obvinila 45-ročného Nemca podozrivého v prípade zmiznutia malej Britky Madeleine McCannovej z viacerých sexuálnych trestných činov v Portugalsku v období od 28. decembra 2000 do 11. júna 2017. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia