Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. marca 2023 o 17:35
Čas čítania 0:24

Agresívny Slovák počas hádky priložil bývalej manželke k hlave zbraň. Všetko videlo ich dieťa, polícia ho musela spacifikovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľa odsúdili na podmienečný trest.

Počas domácej hádky priložil 36-ročný muž k hlave bývalej manželky zbraň. Svedkom celého incidentu bolo ich dieťa. Žena v strachu zavolala políciu, ktorá páchateľa zadržala a predviedla na policajné oddelenie.

„Pri služobnom zákroku museli policajné hliadky použiť aj donucovacie prostriedky (hrozbu zbraňou, hmaty a chvaty sebaobrany) a prostriedky na prekonanie odporu a odvrátenie útoku. Zákrok vykonali s plnou vážnosťou ako zákrok voči ozbrojenému páchateľovi a až po jeho zadržaní zistili, že išlo plynovú pištoľ,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Vrábeľskí policajti páchateľa umiestili do policajnej cely a obvinili ho z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Súd ho v rámci superrýchleho konania odsúdil na podmienečný trest. 

Domov
Zdieľať
Diskusia