Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2023, 13:30
Čas čítania 5:43
Daniel Mikolášik

Separ: Som nevyčerpateľný. Takú odozvu od fanúšikov som ešte nezažil. Ako vyzerala listening session nového albumu Flowdemort?

Separ: Som nevyčerpateľný. Takú odozvu od fanúšikov som ešte nezažil. Ako vyzerala listening session nového albumu Flowdemort?
Zdroj: Matúš Zeťák
HUDBA HUDOBNÉ NOVINKY NAJNOVŠIE ALBUMY RAP RAPOVÁ SCÉNA SEPAR SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Čo prezradila jedna z najväčších rapových ikon na Slovensku o svojej piatej sólovej doske?

„Prečo nemá nikto flow jak ty, bro? Pretože som preňho išiel hlboko, blúdil som tmou.“

Týmto veršom v intre Separ uvádza poslucháčov do svojho piateho sólového albumu s názvom Flowdemort. Podľa slov autora ide o jeho najlepší album v kariére, o čom vraj rozhodli už samotní fanúšikovia. Hovorí totiž, že sa nikdy nestretol s takou silnou odozvou na album, ktorá prišla ešte predtým, ako projekt oficiálne vyšiel na streamovacích platformách.

Stretnutie s fanúšikmi sa uskutočnilo v priestoroch obchodu The Streets na Mlynských nivách v Bratislave, kde okrem „meet and greet“ prebiehal aj rozhovor Street Talk, počas ktorého Separa o jeho novom albume vyspovedal moderátor a hypeman Osťo. Po diskusii mali fanúšikovia možnosť vypočuť si celý album v rámci listening session, počas ktorej sa so Separom fotili a podpisovali si CD-čká, merch, ale aj vlastné tenisky.

Fanúšikovia mali tiež možnosť kúpiť si Separov rum Monsignor, ale aj vôbec prvýkrát ochutnať jeho exkluzívny energetický nápoj Extrem, ktorý vznikol v spolupráci so Semtexom. My sme na listening session jednej z najväčších slovenských rapových ikon súčasnosti nemohli chýbať. Ako to tam vyzeralo a čo Separ prezradil o svojej piatej sólovej doske?

separ street talk the streets listening session flowdemort
Zdroj: Matúš Zeťák

Spoluprácou so Snoop Doggom si splnil sen

Cover zobrazujúci Separa ako šelmu, ktorej z úst šľahajú zelené plamene, ako aj tracklist ohláseného sóla zverejnil raper ešte 22. februára. Album oznámil koncom minulého roka v statuse, v ktorom hodnotil svoje úspechy.

Odporúčané
Zaraď si do playlistu: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš Zaraď si do playlistu: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Na margo Flowdemorta povedal, že ide o projekt, do ktorého dal všetko, čo len dokázal. „Je to majstrovské dielo. Nikdy som nedostal toľko správ a označení na Instagrame od fanúšikov, ktorí tvrdia, že z albumu majú emóciu kričať a plakať zároveň,“ uviedol Separ počas stretnutia s fanúšikmi pár hodín pred oficiálnym vydaním Flowdemorta. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia