Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2023, 18:40
Čas čítania 1:07
Denisa Šútorová

Rihanne sa do domu pokúsil vlámať muž, lebo chcel speváčku požiadať o ruku. Incidentom je vraj poriadne otrasená

OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Nie je to prvýkrát, čo má hviezda do činenia so stalkerom. Už v minulosti sa do jej domu vlámal muž, ktorý polícii povedal, že za ňou prišiel kvôli sexu.

Hviezda svetového formátu, akou je Rihanna, sa o svoju fanúšikovskú základňu nemusí báť. Po jej vystúpeniach na Super Bowle či Oscaroch je celý svet nadšený, že kráska z Barbadosu je opäť na výslní.

Vášne niektorých fanúšikov sa však zjavne nedajú skrotiť. Jeden z nich sa totiž včera 23. marca v Los Angeles dostal až k dverám Rihanninho domu. Speváčku chcel požiadať o ruku.

rihanna
Zdroj: Getty Images/Tim P. Whitby

Ako uvádza portál Marca, neznámy muž zo Severnej Karolíny sa so svojím odvážnym úmyslom zdôveril Rihanninmu tímu, ktorý okamžite zareagoval a privolal políciu. Po dôkladnom vyšetrovaní muža prepustili bez toho, aby voči nemu vzniesli akékoľvek obvinenia, varovaniu sa však nevyhol.

Hoci sa incident skončil šťastne a k vlámaniu nedošlo, celá situácia Rihannou a jej tímom poriadne údajne otriasla. Zatiaľ však nie je známe, či bola speváčka počas incidentu doma.

Riri sa zatiaľ k celej situácii oficiálne nevyjadrila a nie je isté, aké kroky plánuje poskytnúť na ochranu svojho súkromia a predovšetkým rodiny. 

Nie je to prvýkrát, čo sa speváckej hviezde do cesty priplietol votrelec. Mužovi menom Eduardo Leon sa v roku 2018 podarilo vkĺznuť až do jej domu v LA, kde sa skrýval celý jeden deň predtým, ako ho objavili. Polícii vraj vtedy povedal, že za Riri prišiel kvôli sexu.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Nielen prípad Riri, ale aj ostatných hviezd vzbudzuje vášnivé diskusie o dôležitosti súkromia slávnych osobností. V roku 2021 sa s podobným prípadom stretla aj Kylie Jenner. Do jej domu sa údajne dostal 35-ročný muž, ktorý chcel celebrite vyznať lásku. So stalkermi a s posadnutými fanúšikmi má skúsenosť aj jej sestra Kim Kardashian, no aj Jennifer Lopez, Rachel Bilson či Miranda Kerr.

Domov
Zdieľať
Diskusia