Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. marca 2023, 9:45
Čas čítania 0:40

Známe nákupné centrum v Bratislave chystá masívne rozširovanie. Chce pritiahnuť nové svetové značky, ktoré na Slovensku nemáme

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S výstavbou začnú už koncom tohto mesiaca. Súčasťou projektu má byť aj vylepšené parkovisko a zväčšenie predajnej plochy.

Bratislavské nákupné centrum Aupark oznámilo, že koncom marca začne s výstavbou rozšírenej predajnej plochy smerom k Mostu SNP. Celý projekt by mal byť hotový už koncom budúceho roka, informuje portál Mediaklik.

Riaditeľka Auparku Veronika Košická pre Mediaklik uviedla, že rozšírenie centra je odpoveďou na zvýšený dopyt po väčších obchodných formátoch, ale aj rastúci záujem nových značiek na trhu.

Nákupné centrum by sa malo rozšíriť o približne 10-tisíc štvorcových metrov. V nových priestoroch budú mať zastúpenie najmä značky skupiny Inditex, pod ktoré spadajú módne reťazce ako Bershka, Zara, Pull&Bear alebo Stradivarius. Košická zároveň dodala, že zväčšený priestor ponúkne príležitosti aj pre nové globálne značky.

Obmedzenia nezasiahnu prevádzku

Napriek rozsiahlym stavebným prácam, ktoré začnú už koncom mesiaca, sa zákazníci nemusia obávať o zmeny v otváracích hodinách alebo uzatvorenie predajní.

Dočasne nedostupný bude iba jeden pruh McDrivu a parkovisko P2, čo bude vyznačené na dotknutých úsekoch. Parkovisko P2 bude nedostupné pre automobily od nedele 26. marca, od 3. apríla uzatvorí nákupné centrum vstup aj pre chodcov. Vonkajšie parkovisko P2 nahradí rozšírené podzemné parkovisko.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia