Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
18. marca 2023, 7:30
Čas čítania 0:49

Lacný obchod Action hľadá zástupcu manažéra do budúcej predajne v Trnave. Takýto plat a benefity ponúka uchádzačom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do budúcich predajní už niekoľko týždňov aktívne hľadá zamestnancov, ale aj brigádnikov, ktorí sa budú starať o rozvoj firmy. Prihlásiť sa môžu aj študenti a mamičky na dovolenke.

Lacný obchod Action už otvoril prvé prevádzky na Slovensku. Po dvoch predajniach v Bratislave sa z hlavného mesta čoskoro presunie aj do ostatných častí krajiny.

Do budúcich predajní už niekoľko týždňov aktívne hľadá zamestnancov, ale aj brigádnikov, ktorí sa budú starať o rozvoj firmy. Len pred pár dňami na portáli Profesia pribudol nový inzerát, v ktorom Action hľadá zástupcu vedúceho predajne do Trnavy. Zástupcovi v Trnave spoločnosť Action ponúka 1 250 eur mesačne.

action, profesia
Zdroj: profesia.sk

Na spomínannej pracovnej pozícii sa podľa inzerátu budeš starať o bezchybný chod predajne a spokojnosť kolegov aj zákazníkov. „Tím vedenia predajne tvorí vedúci (Store Manager) a 3 zástupcovia (Assistant Store Manager). Budete plánovať a organizovať prácu v predajni, pracovať s kolegami na ich rozvoji, zodpovedať za naplnenosť predajne a v kancelárii strávite len minimum času na vybavenie nevyhnutnej administratívy,“ píše firma v inzeráte. 

3. marca 2023, 14:30 Čas čítania 5:13 Šéf reťazca Action: Zmenili sme pôvodný plán. V roku 2023 nakoniec otvoríme predajne po celom Slovensku (Rozhovor) Šéf reťazca Action: Zmenili sme pôvodný plán. V roku 2023 nakoniec otvoríme predajne po celom Slovensku (Rozhovor)

Action ponúka budúcim zamestnancom aj ďalšie benefity. V pracovnej ponuke uvádza možnosť absolvovať kurzy a školenia, občerstvenie na pracovisku aj zľavy na bohatú ponuku sortimentu. 

Action zákazníkov láka na sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Na slovenskom trhu chce konkurovať predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Otvorenie predajne Action v Bratislave.
Otvorenie predajne Action v Bratislave. Zdroj: Refresher/Matúš Zeťák
Domov
Zdieľať
Diskusia