Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. marca 2023, 13:00
Čas čítania 0:40

Tento reťazec na Slovensku rozbehol boj so superlacným Actionom. Ponúka 30 % zľavy na celý sortiment

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známa spoločnosť PEPCO ponúka od štvrtka 9. marca do stredy 15. marca obrovské zľavy v jednej z ich predajní.

Obchodný reťazec Pepco sa rozhodol zapojiť do boja o zákazníkov v bratislavskom nákupnom centre Shopping Palace Zlaté piesky v Ružinove. Tam včera otvorili nové predajne konkurenčné značky KiK a Action. Celé slávnostné otvorenie sprevádzal konkurenčný boj, o ktorom sme ťa informovali v predošlom článku.

Do súboja o zákazníkov sa rozhodol zapojiť aj reťazec Pepco, ktorý vymyslel špeciálnu akciu od 9. marca do 15. marca. Tá bude exkluzívna pre jednu jedinú predajňu na Slovensku.

„Od 9. 3. do 15. 3. 2023 si nakúpite v predajni Bratislava Shopping Palace Zlaté piesky, Cesta na Senec 2/A, všetky produkty o 30 percent lacnejšie. Takže môžete mať ešte viac za ešte menej. Nenechajte si to ujsť,“ uvádzajú v reklamnom príspevku na sociálnej sieti.

Pepco však dodáva, že akcia sa nevzťahuje na všetok sortiment. Zľavy v predajni neplatia na elektronické darčekové karty, potraviny, hygienické a kozmetické produkty, domácu chémiu, čistiace prostriedky či dobíjanie mobilného telefónu.

Za posledný deň ide už o tretiu predajňu, ktorá sa rozhodla kurióznym spôsobom prilákať zákazníkov do svojho obchodu v známom nákupnom centre.

Reklama na exkluzívnu akciu.
Reklama na exkluzívnu akciu. Zdroj: FB/PEPCO Slovensko
Domov
Zdieľať
Diskusia