Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Florián Meričko
9. marca 2023, 14:11
Čas čítania 0:29

V Bratislave dnes otvorili okrem Actionu aj ďalší superlacný obchod. Nechýbal kuriózny boj o zákazníkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V bratislavskom nákupnom centre došlo ku kurióznej situácii, keď dva lacné konkurenčné obchody otvorili nové predajne v rovnaký deň.

Zákazníci bratislavského nákupného centra Shopping Palace Zlaté piesky v Ružinove dnes zažili kurióznu situáciu. V rovnaký deň tam otvorili predajne dva lacné konkurenčné obchody Action a KiK, upozornil portál tvnoviny.sk.

Tieto prevádzky sa nachádzajú len niekoľko desiatok metrov od seba, zákazníkov si preto vymieňali a súperili o nich svojským spôsobom. KiK sa snažil prilákať potenciálnych zákazníkov pomocou hudby a súťaží. Ich maskot dokonca rozdával akciové letáky ľuďom priamo pred predajňou svojej holandskej konkurencie Action. 

Obchodný reťazec Action už pred pár dňami otriasol Petržalkou otvorením prvej slovenskej predajne. Nával ľudí prekvapil aj zamestnancov, o čom svedčia mnohé vypredané regály v predajni.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk bolo otvorenie druhej prevádzky pokojnejšie. Zákazníci mali väčší výber, a tak kľučkovali medzi obchodmi s taškami a produktmi konkurenčných značiek.

Domov
Zdieľať
Diskusia