Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2023, 11:17
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

O Glumovi z Pána prsteňov vyjde videohra. V novom traileri vyzerá ako hra z PS3, ktorá však môže byť zábavná

O Glumovi z Pána prsteňov vyjde videohra. V novom traileri vyzerá ako hra z PS3, ktorá však môže byť zábavná
Zdroj: Nacon Interactive
TECH GLUM: PÁN PRSTEŇOV HRA
Uložiť Uložené

Glum by mal vyjsť ešte tento rok. Sleduj nový trailer.

The Lord of the Rings: Gollum je pripravovaná dobrodružná hra zo sveta Pána prsteňov. Hráči v nej ovládnu Golluma (Glum, Smeagol), zmutovaného hobita, ktorý kvôli prsteňu moci urobí čokoľvek. Príbeh sa bude odohrávať pred udalosťami Pána prsteňov a Gollum v ňom bude bojovať s trollmi, ohyzdmi, prerastenými zvieratami a podobne.

Odporúčané
10 vecí ktoré neznášame na videohrách: nudné a roztiahnuté open-worldy, miniatúrne titulky či nepreskočiteľné cutscény 10 vecí ktoré neznášame na videohrách: nudné a roztiahnuté open-worldy, miniatúrne titulky či nepreskočiteľné cutscény 10. marca 2023, 14:30

Náplňou hry bude aj lozenie po skalách a stromoch, plíženie sa popri hliadkach a zdolávanie náročných prekážok. Hra vyzerá v novom traileri zábavnejšie a komplexnejšie ako v minulých, takže jej viacnásobné odklady pomohli.

Stále však vyzerá graficky veľmi zastarano, čo určite nepomôže jej predajom. Vyjsť by mala ešte tento rok na PS4, Xbox One, PC, PS5 a Xbox Series X/S. 

Domov
Zdieľať
Diskusia