Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti TU REALITY.
19. marca 2023, 19:00
Čas čítania 1:22
Sponzorovaný obsah

Slovenská realitná kancelária má 14 voľných pozícií v 14 mestách po Slovensku. Hľadajú poriadnych makačov

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Zaujímaš sa o reality, ale nechceš to robiť na vlastnú päsť? TU REALITY má pozíciu možno práve pre teba.

Najväčšia nefranšízová realitná kancelária na Slovensku prichádza s ponukou vedúcej pozície pre 14 ambicióznych obchodníkov. Môžeš byť súčasťou tímu ľudí, ktorí majú 14 rokov skúseností s tisíckami úspešných obchodov. TU REALITY má aktuálne voľné pracovné miesta v pobočkách štrnástich miest na Slovensku. Zisti, čo ťa na takejto pozícii čaká. 

Pozícia vedúceho pobočky definuje, čo budeš robiť. Viesť pobočku znamená komplexne zvládať riadenie ľudí, procesov a ekonomického smerovania pobočky realitnej kancelárie. Vedúci pobočky v TU REALITY je človek, ktorý venuje väčšinu svojho času obchodu. Administratívu, právne služby, chod kancelárie, návrh a realizáciu marketingových predmetov a reklamných nosičov a ostatné sprievodné činnosti mu zabezpečuje centrála.

TU REALITY za 14 rokov nadobudla skúsenosti z tisícky úspešných obchodov. Za tento krátky čas firma narástla z malej realitnej kancelárie na najväčšiu nefranšízovú realitnú kanceláriu na Slovensku. Jej obrat dosiahol v roku 2022 viac ako 3 500 000 eur. Značka prevádzkuje kamenné pobočky s fyzickým zázemím v 26 mestách.
TU Reality
Zdroj: TU Reality

„Počas 14 rokov existencie značky sme prekonali dve krízy, z ktorých sme vzišli ešte silnejší. Dnes stojíme na prahu ďalšej príležitosti stať sa ešte silnejšími, a preto obsadzujeme kľúčové pozície vo firme. Hľadáme medzi nás ľudí, ktorí sú ,makači‘ a chápu, že snaha robiť tento typ biznisu na vlastnú päsť je mrhaním energie,“ približuje Martin Majdák, konateľ realitnej kancelárie.

Človek, ktorého hľadáme, chce kráčať s dobou, v ideálnom prípade podieľať sa na vytváraní trendov ako prvý. TU REALITY sa preukázateľne a systematicky vzdeláva na všetkých riadiacich úrovniach, a preto k sebe hľadá ľudí, ktorí sú ochotní a schopní učiť sa a nové poznatky prakticky aplikovať vo svojich tímoch.

„Ak ste súťaživý a orientovaný na výsledky, máte predpoklad byť u nás úspešný. Ťaháme spoločne za jeden povraz. Potvrdilo sa nám, že najlepšie nápady vznikajú v početnom tíme. Pravidelne ich zdieľame na firemných podujatiach. Hovorí sa tomu synergický efekt, ktorý vás v malom kolektíve postretne zriedkavo,“ uzatvára PhDr. Daniel Karásek, MBA, vedúci obchodného rozvoja značky.

Myslíš si, že si ideálny kandidát na túto pozíciu? Príď na nezáväzný pohovor a zisti, či je to práca práve pre teba. Viac sa dozvieš na go.tureality.sk/veduci

Domov
Zdieľať
Diskusia