Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
7. marca 2023, 11:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Sezóna farieb a ľahkých vrstiev prichádza. Spoznaj svoj nový jarný šatník

Sezóna farieb a ľahkých vrstiev prichádza. Spoznaj svoj nový jarný šatník
Zdroj: Queens
MÓDA QUEENS TRENDY
Uložiť Uložené

Osviež svoje jarné outfity vďaka produktom od značiek ako Tommy Jeans, Adidas, Reebok alebo PLEASURES.

Jar sa oficiálne začína 20. marca a veríme, že priamoúmerné tomu bude aj počasie už v najbližších dňoch. V spolupráci s online obchodom Queens sme tentoraz vybrali oblečenie a doplnky pre mužov aj ženy, ktoré sú ako stvorené na jarné obdobie či už vďaka sviežim farebným schémam, alebo použitým materiálom.

Vyber si produkty, ktoré skvelo zapadnú do tvojich každodenných outfitov a stráviš v nich nasledujúce týždne. Spoznaj svoj nový jarný šatník.

V deň publikovania článku bola v obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu     Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu 3. marca 2023, 14:00

Jarná ponuka pre mužov

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball T-Shirt 35,50 €

Pod hlavičkou divízie Adidas Performance vznikla kolekcia pohodlných bavlnených kúskov určených na basketbal. Súčasťou je aj toto svetlozelené tričko s kontrastnou bielou potlačou. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Essentials T-Shirt 37,50 €

Kvalitné bavlnené tričká s krátkymi rukávmi nájdeš aj v ponuke značky Nike Sportswear. My sme vybrali tento výrazný žltý variant s vyšívaným logom na prednej strane, ktoré je dostupné za cenu 40 eur vrátane doručenia.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Denim Snapback 51,50 €

Doplnky sú dôležitou súčasťou každého outfitu a v prípade, že hľadáš novú šiltovku, skontroluj detaily tohto snapbacku od značky PLEASURES. Za približne 50 eur získaš denimový model s vyšívanými detailmi. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Cap 58,50 €

Ak preferuješ klasickú šiltovku, v ponuke online obchodu Queens je dostupný aj tento minimalistický variant v béžovom farebnom vyhotovení a s čiernym nápisom Daily Paper. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear French Terry Cotton T-Shirt 59,50 €

Biele tričká sú povinnou výbavou v každom šatníku, pričom v portfóliu značky Nike Sportswear nájdeš aj tento prémiový variant s decentným čiernym logom na golieri. 

Columbia
Zdroj: Queens

Columbia Half Snap Fleece 67,50 €

Plný počet bodov udeľujeme aj flísovej mikine od značky Columbia vo výraznom oranžovom farebnom vyhotovení. Skvelá voľba za férovú cenu, ktorá ti vydrží celý život. 

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball Crewneck 67,50 €

Z basketbalovej kolekcie pochádza aj táto mikina v svetlozelenom vyhotovení a s minimalistickým logom Adidas Performance na prednej strane. Výrazná je potlač cez celý chrbát. 

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball Hoodie 79,50 €

Dizajnéri použili rovnaký motív aj v prípade bielej mikiny s kapucňou, ktorú doplnili o kontrastné čierne logo divízie Adidas Performance. Za cenu 80 eur získaš nadčasový produkt v prémiovom spracovaní. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Luxe Crewneck 105 €

Skvelo vyzerá aj táto nadrozmerná mikina bez kapucne s retro grafickým motívom, ktorý je inšpirovaný pôvodným logom značky Tommy Hilfiger. Štýlová vrstva, ktorú ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Baggy Denim Jeans 123 €

Spomínanú mikinu môžeš doplniť napríklad aj o tieto béžové rifle v širokom strihu s vyšívaným logom značky na zadnom vrecku. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Shortsleeve Shirt 133 €

Svoj jarný šatník osviežiš aj vďaka tejto košeli s krátkymi rukávmi, ktorú dizajnérsky tím značky Daily Paper zahalil do výraznej farebnej schémy s abstraktnými motívmi. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh Track Jacket 139 €

Ak si fanúšik rapu, respektíve grimu, potom by v tvojom šatníku nemala chýbať ani klasická „šušťáková“ bunda na zips. V obchode Queens sme objavili túto snehobielu verziu za 140 eur.

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Denim Overshirt 145 €

Denimové vrchné košele považujeme za jeden z najlepších jarných kúskov a tento svetlomodrý variant z dielní TOMMY Jeans je stávkou na istotu za adekvátnu cenu.

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Woven Vest 150,50 €

Jarné výkyvy počasia vrátane upršaných dní prežiješ v suchu vďaka odolnej veste Nike Sportswear, ktorú dizajnéri zahalili do originálnej sivo-zelenej farby. Disponuje aj veľkými vreckami. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie 157 €

Záver mužského výberu najlepších jarných produktov v ponuke obchodu Queens patrí výraznej oranžovej mikine s rozmazaným grafickým motívom od značky PLEASURES. Skončí v tvojej zbierke?

Jarná ponuka pre ženy 

Reebok
Zdroj: Queens

Reebok Fleece Jacket 51,50 €

Náš prvý jarný tip pre ženy je od značky Reebok a ide o skrátenú flísovú bundu so zapínaním na gombíky a s veľkým vreckom v nadčasovom čiernom vyhotovení za skvelú cenu. Páči sa nám aj decentné logo Reebok na golieri.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Graphic T-Shirt 77,50 €

Jedna z najprogresívnejších streetwearových značiek má v dnešnom výbere viacnásobné zastúpenie, a to aj vďaka tomuto ľahkému tričku s dlhými rukávmi, monogoramom Daily Paper a originálnym motívom v podobe potlače.

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Adidas Originals Windbreak Jacket 87 €

Čo hovoríš na túto štýlovú športovú bundu s logom Adidas Originals na prednej strane a tromi prúžkami na oboch rukávoch? Z nášho pohľadu ide o trendy ženský kúsok, s ktorým sa nestratíš v žiadnom dave. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans Denim Shirt 95 €

Krok vedľa neurobíš ani kúpou tohto trendy denimového kúsku vo voľnom strihu a s extrémne širokými rukávmi Calvin Klein Jeans. Cena je rovných 95 eur. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans Plating Knitwear T-Shirt 97,50 €

Od ikonickej americkej značky Calvin Klein Jeans je aj tento pletený vrchný diel s dlhými rukávmi v skrátenom strihu. Možno najlepší kúsok vo výbere... 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Cropped Crewneck 105,50 €

V skrátenom strihu je aj táto tmavomodrá mikina s vyšším golierom a dúhovým logom značky TOMMY Jeans na prednej strane. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans 90's Straight Denim Pants 117,50 €

Kvalitné rifle sú must have, a ak túžiš svoj jarný šatník osviežiť o nový kúsok, odporúčame túto svetlomodrú verziu v rovnom strihu Calvin Klein Jeans. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Monogram Denim Jacket 135,50 €

V ponuke Daily Paper sme našli aj dokonalú rifľovú bundu, ktorá je naprieč celým svetlomodrým povrchom pokrytá bielym monogramom značky.

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Wide Sleeve Denim Jacket 141 €

O približne 10 eur je drahšia denimová verzia od značky TOMMY Jeans, ktorá je trochu dlhšia a namiesto monogramu ju zdobí logo a vyšívané nápisy. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Quilted Jacket 145 €

Záver článku patrí prešívanej leteckej bunde s patentmi z bavlny od Nike Sportswear, ktorá je ako stvorená na jarné obdobie. Cena je rovných 145 eur, ktoré neoľutuješ ani na sekundu.

Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Originálne Nike Air Max 97 v zlatej farbe, sexi semišové vansy aj atraktívne adidasy. Vyber si nové tenisky   Originálne Nike Air Max 97 v zlatej farbe, sexi semišové vansy aj atraktívne adidasy. Vyber si nové tenisky 1. februára 2023, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia