Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2023, 14:04
Čas čítania 0:41
Adriana Královičová

VIDEO: Emily Ratajkowski prišla na prehliadku Loewe oblečená len v kvete antúrie. Volajte módnu políciu, píšu fanúšikovia

MÓDA EMILY RATAJKOWSKI FASHION WEEK
Uložiť Uložené

Atypický kúsok pochádza z najnovšej kolekcie značky Loewe.

Emily Ratajkowski sa nikdy nebála odvážnejších módnych kúskov, hlavne ak ide o týždne módy. Tentokrát si supermodelka prišla pozrieť prehliadku Loewe na parížskom fashion weeku. Oblečená prišla len v tope z kvetu antúrie, ku ktorému zvolila čierne široké nohavice.

Atypický kúsok jej telo skôr odhaľoval ako zakrýval, k čomu si fanúšikovia neodpustili komentáre, keďže v tom čase bolo vonku asi 7 stupňov. „Musí byť premrznutá na kosť. Nenechajte sa oklamať tým, že na ňu svieti slnko,“ komentuje jej odev fanúšička na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa WWD (@wwd)

Odvážny „top“ pochádza z kolekcie Natural fake na sezónu jar/leto 2023, ktorú navrhol kreatívny riaditeľ Loewe Jonathan Anderson. Bola plná modelov, ktoré označujú veci vyzerajúce umelo, aj keď sú skutočné. Obsahovala napríklad aj známu mikinu inšpirovanú hrou Minecraft.

Kvet antúrie pre Andersona odráža hlavnú myšlienku kolekcie. Použil ju ako spomínaný top, zasadil ju do šiat, vyrobil z nej tašku v tvare kvetu, potlače na šatách či tričkách aj náušnice a doplnok ku kabelke. 

Anketa:
Čo hovoríš, je podľa teba kúsok nositeľný?
Áno, prečo nie.
Nie, nechápem tomu.
Áno, prečo nie.
27 %
Nie, nechápem tomu.
73 %

 Viac fotiek prevedenia antúrie v kolekcii nájdeš v galérii: 

Loewe,módaLoewe,módaLoewe,módaLoewe,móda
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia