Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2023, 10:00
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

Marcové novinky na Apple TV+? Rozosmejú ťa Ted Lasso, ale aj Taron Egerton vo filme o vzniku Tetris

Marcové novinky na Apple TV+? Rozosmejú ťa Ted Lasso, ale aj Taron Egerton vo filme o vzniku Tetris
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+
Uložiť Uložené

Na Apple TV+ vyjdú v marci dva nesmierne očakávané seriály a film o Tetrise, ktorý bude až prekvapivo napínavý.

Apple TV+ pokračuje s vydávaním zaujímavých noviniek aj v marci 2023. Najočakávanejším je návrat seriálu Ted Lasso, ale uvidíme aj jeden z herecky najnabitejších seriálov vôbec či prekvapivý príbeh o vzniku hry Tetris.

Odporúčané
7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 7. časť The Last of Us: Nádej je to, čo ťa v tomto svete zabije 27. februára 2023, 15:30

Ted Lasso – 15. 3. 

Tréner Ted Lasso (Jason Sudeikis) stojí pred náročnou sezónou v Premier League. Jeho tím Richmond síce postúpil do najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku, nie je však vôbec isté, či nevypadnú. Môže za to aj fakt, že ich opustil tréner Nate, ktorý si znepriatelil celý Richmond a odišiel trénovať West Ham.

Teda navyše stále trápia úzkosť, stres a rodinné problémy. Aj napriek serióznym a ťaživým témam bude aj 3. séria opäť plná radosti, smiechu a skvelých vtipov, o ktoré sa postarajú obľúbené postavy. 

Extrapolations – 17. 3. 

Seriál ukáže následky globálneho otepľovania. Zameria sa na to, či hlavné postavy dokážu Zem zachrániť, alebo len oddialia jej skazu.

 
Antologický seriál bude v jednotlivých častiach zameraný na viacero príbehov a rôzne dosahy ekologickej katastrofy, ktoré sa vzájomne prepoja v jeden celok. Celkovo bude mať 8 epizód a uvidíme v nich hercov ako Kit Harington, Edward Norton, David Schwimmer, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Heather Graham, Sienna Miller, Tobey Maguire či Meryl Streep.

Extrapolations produkuje, režíruje a scenár k nemu napísal Scott Z. Burns, ktorý v roku 2011 priniesol vynikajúci triler Contagion.

Tetris – 31. 3.

Kto by bol povedal, že príbeh o vzniku legendárnej videohry Tetris môže byť takýto napínavý? Herec Taron Egerton v snímke Tetris stvárni holandského herného dizajnéra Henka Rogersa, ktorý jedného dňa objavil Tetris a uvedomil si, aká sa z toho môže stať úspešná hra.

Odporúčané
Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? 9. apríla 2024, 16:30

Vycestoval teda za tvorcom Tetrisu Alexejom Pažitnovom do Sovietskeho zväzu. Riskoval svoju slobodu a v konečnom dôsledku aj život. Rogers chcel dostať hru do zámoria a najmä USA, do čoho sa zapojilo KGB a ruská vláda. 

Domov
Zdieľať
Diskusia